Eesti laul lugude esitamise tähtaeg kukkus täna kell 15. Viimasena tormas kohale Põhja-Tallinn

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 10. detsembril, 2012 oli suurima kodumaise lauluvõistluse Eesti Laul 2013 lugude esitamise tähtaeg.

Artistid said oma loomingut tuua kogumispunkti, telemaja fuajeesse Faehlmanni 12, täpselt kuni kella 15-ni.

Nagu varasematelgi aastatel, nii ka tänavu, toodi valdav osa paladest just viimasel päeval ja suisa viimastel minutitel.

Ühena viimastest pani oma laulu kasti hetkel ülipopulaarne noortebänd Põhja-Tallinn. Läbipaistvasse plastkasti lasti ümbrik, kus sees oli laul «Meil on aega veel».

«Laul on siiras ja seal on kõikidele midagi, mitte ainult hip-hopi kuulajatele. See on lihtsalt see lugu,» selgitas, mees kohalviibinud ajakirjanikele.

«Lõppkokkuvõttes otsustab siiski žürii, kes on need 20 paremat, kes lõppvooru pääsevad,» ütles Eesti Laulu esileedi Heidy Purga. «Need palad, mis parimate sekka ei jõua võivad kõrva jääda hoopis žüriiliikmetest raadioinimestele.»

«Neljapäeva õhtuks on asi selge,» lubas Mart Normet. «Kas Eurovisioonile saadetakse Põhja-Tallinn, Marilyn Jurman,Triin Niitoja & John4, Margus Vaher, või hoopis keegi veel tundmatu, selgub õige pea. Kokku laekus meile 157 pala.»

Vaata meeleolukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles