Winny Puhh ajas Olavi Pihlamäel harja punaseks

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2013 esimene poolfinaal.
Winny Puhh.
Eesti Laul 2013 esimene poolfinaal. Winny Puhh. Foto: Jelena Rudi

«Eesti laulu» poolfinaali tulemused võtsid ühena paljudest ahhetama ka Eurovisioni eksperdi Olavi Pihlamäe.

«Mul vajus suu kohe nii lahti, et ikka oli lahti!» kirjeldab Olavi Pihlamägi hämmingut, mis teda haaras, kui «Eesti laulu» esimese poolfinaali tulemused teatavaks tehti. «Mul oli kõige rohkem kahju, et Rosanna lugu välja hääletati. Tõesti oli kahju!» ohkab endine raadioajakirjanik. Winny Puhhi edasipääsu peale kostab ta Õhtulehe veergudel: «No tule taevas appi!»

Eurovisioni lauluvõistluse spetsialistina tuntud endisel raadioajakirjanikul, Olavi Pihlamäel ajas Winny Puhh igatahes harja punaseks

Pihlamägi: Nad võivad ju naljakad olla, aga see ei küündi isegi mitte Lordi tasemele, kes monstrumrokki tegi. See on midagi nii imelikku, et mina vanainimesena ei oska seda ei süüa, juua ega millegi peale määrida.

Ma ei võrdleks Winny Puhhi ka Kreisiraadioga: «Leto sveti» esitasid meie tuntud humoristid, aga kes küll Winny Puhhis nii tuntud on, et neile nõnda palju hääli antakse?

Ehkki täpsed hääletustulemused selguvad pärast «Eesti laulu» finaali, on Pihlamägi veendunud, et pungipundi edu taga on pigem žürii kui televaatajad.

Mida arvad sina Winny Puhhi etteastest?

Vaata pilte ja videot Winny Puhhi etteastest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles