Liisi Koikson: ka popmuusika võib intelligentne olla

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu finaali proov
Liisi Koikson
Eesti Laulu finaali proov Liisi Koikson Foto: Jelena Rudi

Liis Koikson osaleb Eesti Laulu finaalis looga «Üle vee» ning nendib, et eemalolekuaeg Eesti muusikamaailmast on talle hästi mõjunud - ta on Londonis popmuusika sõbraks saanud ja leiab, et see võib ka intelligentne olla.

«Nädala pärast teeksin selle loo esituse palju paremini. Lauljate puhul on ikka, et kui jääd haigeks, siis oluline tööriist - hääl - saab kannatada,» kommenteeris Liisi Koikson oma esitust.

Üldises plaanis on Liisi oma esitusega väga rahul. Popmuusikakarussellil tiirlemise kohta ütleb ta, et muutunud selle žanri suhtes järjest tolereerivamaks. «Londonis elades olen hakanud popmuusikat järjest rohkem hindama ja head popmuusikat on palju. Ka siin konkurssil - see on väga kihvt. Ka popmuusika võib olla intelligentne,» leiab Liisi.

Suurima konkurendi kohta Liisi midagi öelda ei oska, kuid nendib, et kõik on väga tugevad ja kõigil on omad eelised. ««Ring the Alarmi» tüdrukud meeldivad mulle väga,» ütleb Liisi lõpuks.

Teele ja Tuuli on ansamblis Söörömöö koos Liisiga ka laval - siit ka armastus nende energilise esituse vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles