Elu24.ee Eurovisioonil: serblased alles valmistuvad

Jarmo Siim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurovisiooni pressikonverentside saal täna hommikul
Eurovisiooni pressikonverentside saal täna hommikul Foto: Jarmo Siim

Eile Serbia pealinna Belgradi saabunud elu24.ee võttis vastu pooleliolev pressikeskus ning segaduses serblased.

Kui eile ei olnud veel kellegil selgust, kus pressikeskuse ruumis ajakirjanikud tohivad tööd teha ning ka infotöötajad olid  enamik ajast kadunud, siis tänaseks on asjad paranenud ning vähemalt on kohapeal rohkem inimesi.



Tuleb tõdeda, et kohalikud võtavad korraldamist rahulikult. Näiteks pole siiamaani võimalik saada infomaterjale ning kõikjal paigaldatakse miskit. Juba on selgunud, et meedia võib töötada umbes (jah, päris kindel ei saa veel olla) neljas ruumis, mis asuvad pressikonverentside kohast suhteliselt kaugel ning erinevatel korrustel. Aga võib-olla oli eelmisel aastal Helsingis kõik liialt hea ning selle kõrval Serbia kahvatubki.



Kui aga taksojuht eile sõidu ajal eelmise aasta võidulaulu õnneliku näoga laulis, sai selgeks, et vaatamata kohatisele segadusele ning korraldamatusele, on võistlus siiski tähtis ning asjad on paranemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles