Moekunstnik Britt Samoson Tanja uuest esinemiskleidist: see oli paras pähkel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja esimene lavaproov ja backstage
Tanja esimene lavaproov ja backstage Foto: Andres Putting (EBU)

Juba järgmise nädala teisipäeval saame imetleda Tanja Mihhailovat eurolaval uues valges lavakleidis, mis valmis koostöös Britt Samosoniga ja on ekstra Eurovisioni konkursi jaoks valmistatud.

Moekunstnik Britt Samoson tunnistas portaalile Menu, et kleit oli tema jaoks paras pähkel, sest arvestada tuli mitmete tehniliste teguritega.

«Selle peale läks päris palju aega, et leida sobiv lahendus ja see, mis Tanjale kõige enam meeldib ja sobib, milles ta ennast hästi tunneb,» selgitas Samoson.

Kleidi valmistamisel tuli arvestada nii sellega, et Tanja saaks vabalt liikuda kui ka sellega, et kõik juhtmed ja saatjad oleks hästi varjatud, näiteks saatjaid on Tanjal lausa kaks.

Samoson rääkis, et kuigi võiks eeldada, et Tanja temperament nõuab pigem sädelevaid ja värvikirevaid riideid, siis tegelikult oli tal väga tagasihoidlikud soovid ning rõhk on lihtsusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles