Tanja: ma ei muudaks oma esituse juures midagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval peeti maha Eurovisiooni lauluvõistluse esimene poolfinaal, kuid Eesti sealt kahjuks finaali ei pääsenud.

Tanja Mihhailova rääkis peale poolfinaali lõppu ajakirjanikele peetud pressikonverentsil, et ei kahetse midagi ega teeks ka uue võimaluse puhul midagi teisiti.

Küsimusele, kuidas ta ennast tunneb, vastas Tanja esialgu, et on väga rõõmus, kuid lisas kiiresti, et on loomulikult väga kurb. "Ei ole midagi teha. Me tegime kõik nii, nagu suutsime. Rahvas hääletas ja žürii hääletas ning ei ole mõtet hakata küsima, miks see riik sai edasi ja see ei saanud. See on täiesti mõttetu."

Tanja kinnitas, et ei muudaks esituse juures ühtegi asja, kui oleks vaja teist korda üles astuda. Valituks osutuks ikka sama lugu, sama koreograafia, sama kostüüm ja sama lavapartner. "Kogemus oli nii hea, et ma soovitan lauljatele Eestist sama!" lisas ta.

Ka lubas Tanja, et kohe Eestisse tagasi ei pöörduta. Kõigepealt peetakse maha üks korralik pidu lätlastega ja siis vaadatakse edasi.

Finaali pääsesid poolfinaalist Montenegro, Ungari, Venemaa, Armeenia, Aserbaidžaan, San Marino, Ukraina, Rootsi, Holland ja Island.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles