Elu24 video! Heidy Purga Eesti Laulust: tugevad lood on hakanud juba eristuma

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laulu töökas produtsent Heidy Purga rääkis esimese poolfinaali salvestusel Elu24le, et siiani on läinud hästi mõnusalt ja töiselt.

Foto: Erlend Štaub

"Praegu kui publik on ka stuudiosse jõudnud, on kohe tunda sellist mõnusat energiat, artistidele on seda väga tarvis ja kohe on näha, et nad löövad laval särama," rääkis Heidy Purga Elu24le.

Purga rääkis, et uusi ja suuremale avalikusele tundmatud artiste ei tule rohkem hoida kui juba profesionaale, sest kõik vajavad sama palju tuge. "Igal aastal on uusi tulijaid olnud ja see on Eesti Laulule oluline, et näidata selliseid talente ja artiste, keda nii laia auditooriumi ees näha pole olnud," lisas Purga.

Kõik uued on tema sõnul tublid ja hästi hakkama saanud. Tase on tema sõnul igal aastal erinev ja tugevad lood on hakanud juba eristuma kas või selle põhjal, mida raadios rohkem mängitakse.

Vaata videost, mida Purga rääkis finaalis toimuva kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles