Elu24 video! Elephants From Neptune Eesti Laulust: päris sellist nagu meie ei ole

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Menukas rokkansambel Elephants From Neptune astub konkursil Eesti Laul 2015 7. veebruaril üles looga «Unriddle Me». Pärast salvestust leidsid bändiliikmed aega ka Elu24le muljeid jagada.

«Emotsioon on selline nagu oleks surfanud mööda Vaikset ookeani välgu ja tormi käes ja see nagu oleks kõik kestnud kaks sekundit. Kõik möödus nii kiiresti ja me lasime end vabaks, ei mõelnud mitte millegi peale, ainult, et saaks mängida,» rääkis bändi solist Robert Linna pärast lavalt maha astumist.

Basskitarrist Dr.Rain Joona teatas, et tema sõitis laval üldse mootorrattaga.

Bändi sõnul on konkursil väga ägedaid bände ja artiste ning end popmuusika vastu nad ennast ei seaks. «Päris sellist nagu meie ei ole,» arvas Linna. «Teeme ikka teistele ära jah,» lisas Joona humoorikalt kinnituseks.

Foto: Viktor Burkivski

Suurimaks tugevuseks peab bänd seda, et on teistest erinev ning lihtsalt läheb lavale ja tunneb end vabalt ning teeb asja, milles end hästi tunneb.

Elephants From Neptune hoiab veel pöialt oma Eesti Laulu salvestuse toakaaslasele Robin Juhkentalile, kellega on nende sõnul väga lahe ühes toas olla. Muide, Airile hoitakse ka pöialt. «Mulle väga meeldib ka Nimmerschmidti lugu,» lisas Linna, et sooviks neile tervitusi teise poolfinaali saata.

Vaata lõbusast videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles