Elu24 video! NimmerSchmidt: nüüdsest oleme ainult stuudiobänd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 1. veebruaril toimusid telemajas konkursi Eesti Laul 2015 teise poolfinaali laulude salvestused.  Teiste seas oli kohal NimmerSchmidt, kes oli selle aasta võistluseks kokku pannud huvitava kollektiivi.

Kuigi NimmerSchmidt koosneb ametlikult kahest liikmest, on neil juba teist aastat Eesti Laulul kaasas abilised. «Eelmisel aastal oli rohkem inimesi,» kommenteerib bändi kosseisu laulja Fredy Schmidt.

Selle aasta võistluslaul «Kellega ma tutvusin» oli Schmidti sõnul Pegasuse kabjalöök. «Tegin arvuti lahti ja lugu oli olemas,» lausus Schmidt.

Bändi esimeseks eesmärgiks oleks poolfinaalist edasi pääseda, kuid kõige tähtsam on siiski see, et laul oleks hea.

Foto: Erlend Štaub

NimmerSchmidt kutsus sellel aastal endale appi taustalauljateks Taavi Petersoni ning Kristjan Saharovi, kellele tehti salvestustel osalemise pakkumine umbes nädal aega enne kaamera ette minekut.

Kontserdil pole NimmerSchmidti lähiajal kuulata võimalik, sest praegu tahavad nad jääda vaid stuudiobändiks.

Eesti Laulu teistest osavõtjatest peavad NimmerSchmidti liikmed parimateks Stig Rästat ja Elina Borni, Janice'i ja Demié'd ning ka John4'i, kuid peamiseks lemmikuks nimetatakse Robin Juhkentali.

Foto: Erlend Štaub
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles