Mart Normet: Eurovisioon on läinud liiga professionaalseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Normet ja Birgit Օigemeel Rootsis
Mart Normet ja Birgit Օigemeel Rootsis Foto: Mihkel Maripuu

ETV meelelahutustoimetuse juht Mart Normet tunnistas, et Eurovisioon on läinud aasta-aastalt professionaalsemaks ning täna on see kujunenud juba mõnevõrra probleemiks.

«Ma olin enne seda suur Eurovisiooni pilaja, kui mind määrati selle projekti peale, ja need esimesed aastad olime me Heidy Purgaga revolutsionäärid ja ei võtnud kogu seda suurt tralli tõsiselt. Tuleb välja, et Eurovisiooni suured fännid on olnud meie paadis kogu aeg, sest saadi aru, et halba muusikat on seal olnud läbi aastate nii palju, et see on häirinud padueurovisioonifänne, kes tahavad saada kihvti kvaliteeti ja head showd,» selgitas Normet «Vikerhommikus», vahendab Menu.

Juba homme jõuab ETV eetrisse saade «Eurovisiooni laulud», kus Koit Toome, Lauri Liiv, Lauri Pihlap, Kaire Vilgats ja Nele-Liis Vaiksoo tänavusi võistluslaule kommenteerivad. «Žüriiliikmed olid täitsa üllatunud, et kus on saastmuusika, mille järgi oli Eurovisioon tuntud. Asi on väga kvaliteetseks läinud,» selgitas Normet.

Tema hinnangul on ühest küljest toimunud professionaliseerumine, mistõttu on riigid hakanud oma Eurovisiooni juuri kaotama ja liiga professionaalseks muutunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles