Galerii otse Viinist: suursugune linn valmistub tasapisi Eurovisiooniks

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

2015. aasta Eurovisiooni lauluvõistluse poolfinaalis 19. mail Viinis astub Eesti üles seitsmendana. Kui pinev esimene poolfinaal läbi, saab nautida 21. mail teist poolfinaali ning 23. mail suurejoonelist finaaliheitlust, kus selgub võitja.

Austria pealinn Viin valmistub juba vaikselt lähenevaks Eurovisiooniks ning suursuguses linnas on näha märke aina rohkem lähenevast lauluvõistlusest.

Kesklinnas renoveeritakse trammiteesid, et liiklus oleks suureks võistluseks korras ning nii väliskülalised kui kohalikud saaksid kenasti liigelda.

Lisaks on postitatud linna ka tahvel, mis loetleb järelejäänud päevi lähenevale lauluvõistlusele. Siin-seal on näha plakateid kirjaga «Ehitades sildu».

Foto: Meisi Volt

Eesti suursaadik Viinis, Eve-Külli Kala sõnas Elu24-le, et ka saatkond on Eurovisiooniks valmis ning seda oodatakse Viinis suure põnevusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles