Elu24 video! Mart Normet: millal sa ikka eksamiks õpid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 2. novembril oli viimane tähtaeg, millal sai Eesti Laul võistlusele esitada oma lugusid. Lugude kohaletoomist oli kõrvalt jälgimas ka Eesti Laulu produtsent Mart Normet.

Intervjuu tegemise hetkel oli küll kell 15 saanud, kuid sel aastal oodati 5 minutit kauem, kuna Eesti Laulu eelvooru kandideerimiseks mõeldud lood tuli tuua teise valvelauda. Teine muutus, mis sel aastal läbi viidi oli laulude esitustähtaeg. Eelmisel aastal oli selleks 1. detsember, sel aastal 2. november. Mart Normeti sõnul pole tähtaja muutus laulude kohaletoomises muutust põhjustanud. «Millal sa ikka eksamiks õpid?» ütles Normet naljatades.

Normeti arvates jääb Eesti Laulule kandideerivate lugude arv eelmise aastaga samasse suurusjärku. Tänaseks on teada, et umbes nii ongi. Eelmisel aastal esitati Eesti Laulule 219 ning sel aastal 238 lugu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles