Elina Born ja Stig Rästa: Eesti Laulul käib salaja konjaki libistamine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stig Rästa ja Elina Borni lavaproovile eelnes katkestus.
Stig Rästa ja Elina Borni lavaproovile eelnes katkestus. Foto: Mihkel Maripuu

Stig Rästa ja Elina Born võitsid Eesti Laulu konkursi 2015. aastal ning käisid Austrias Eurovisioonil esindamas Eestit looga «Goobye to Yesterday». Ühiselt üritavad nad meenutada konkursiga kaasnenud tundeid ja mõtteid.

Lauljatar Elina Born toob välja, et esimese asjana meenub talle blackout, mis laval hetkeks juhtub. «Ja loomulikult meenub ka võidumoment,» kommenteeris lauljanna portaalile Menu.

«Mul on need kõik aastad juba täiesti segamini - mulle tuleb meelde, kuidas siin on hästi palju rahvast ja muusikud-lauljad koos ning käib salaja selline konjaki libistamine. Selline rõõmus jällenägemine ja taaskohtumine paljude muusikutega, keda aastate jooksul võib-olla eriti ei näe,» toob Stig Rästa välja, et see on ikkagi üks väga meeldiv sündmus, kuid lisab Elinaga, et nemad ei ole erinevalt teistest salaja konjakit joonud.

Kui nad pidid välja tooma ühe varasemalt Eesti Laulul esinenud loo, siis Stigile meeldis väga Kali Briisi «Idiot» ning Elina Born leidis, et tema jaoks oleks väga huvitav kogemus laulda suurel laval näiteks Birgiti lugu «Et uus saaks alguse». 

Eesti Laulu finaalkontserdi piletimüügi alguseni on jäänud vaid üks päev - piletid tulevad müügile juba 10. novembril kell 10.11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles