Eesti Laulu režissöör: saalis näeb rohkem kui teleri ees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ove Musting
Ove Musting Foto: ERR

Tänavu ootab Eesti Laulu ees mitu suurt muutust ning need, kes on kontserdil kohal, saavad võrratult suurema emotsionaalse kogemuse, olles ise osalised kogu kohapealses melus.

Ainuüksi see, et Eesti Laulu finaal toimub Saku Suurhallis, kus mäletatavasti peeti ka 2002. aasta Eurovisiooni, muudab ürituse vaieldamatult aasta muusika tippsündmuseks.

Lisaks sellele kolib Eesti Laulu green room otse publiku keskele ning saalis viibijatel on võimalus artistide vahetuid emotsioone kas või loetud meetrite kauguselt oma silmaga näha.

«Varem on olnud vaid see, et green roomi näidatakse mõneks hetkeks. Sel korral näeb seda palju rohkem,» rääkis Eesti Laulu režissöör Ove Musting «Ringvaates».

Muutunud on ka Eesti Laulu finaalkontserdi alguskellaaeg. Kontsert algab kell 19.00. Seega on tegemist kogupereüritusega. «Väga paljud noored on tahtnud kohale tulla ja nad ei ole lihtsalt saanud - tuleme jälle publikule vastu, et kõik saaksid ikkagi kohale tulla,» ütles Musting.

Saadaval on veel alla poolte piletite ja kõikidel huvilistel tasub kiirustada, sest praegu on pääsmed saadaval soodsa hinnaga. Pileteid saad osta Piletilevist

Eesti Laulu finaalkontsert toimub 5. märtsil Saku Suurhallis.

Tänavu ootab Eesti Laulu ees mitu suurt muutust ning need, kes on kontserdil kohal, saavad võrratult suurema emotsionaalsema kogemuse, olles ise osalised kogu kohapealses melus ;) Ainuüksi see, et Eesti Laulu finaal toimub Saku Suurhallis, kus mäletatavasti peeti ka 2002. aasta Eurovisiooni, muudab ürituse vaieldamatult aasta muusika tippsündmuseks.Lisaks sellele kolib Eesti Laulu green room otse publiku keskele ning saalis viibijatel on võimalus artistide vahetuid emotsioone kas või loetud meetrite kauguselt oma silmaga näha.Muutunud on ka Eesti Laulu finaalkontserdi alguskellaaeg. Kontsert algab kell 19.00. Seega on tegemist kogupereüritusega, kuhu on oodatud kõik, sealhulgas lastega pered :)

Posted by Eesti Televisioon on Wednesday, 2 December 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles