Elu24 video! Eesti Laulu poolfinalist Würffel: muusikat teeme enda jaoks, võistlused ei ole olnud eesmärgiks

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laul 2016 poolfinalist Würrfel osaleb laulukonkursil järgmise aasta esimeses pooles ilmuva plaadi teise singliga «I’m Facing North». Elu24 uuris lähemalt, mis plaanid on bändil Eesti Laulul!

Loo valik Eesti Laulule sündis üsna lihtsalt: «Meil oli sama lugu järgmise singlina plaanis välja anda ja ta oli täitsa arvutis sisuliselt valmis,» rääkis Elu24-le trummar Kaspar Kalluste.

«Me muusikat teeme enda jaoks, võistlused ei ole olnud kunagi eesmärgiks. Eesti Laul on lihtsalt äge ettevõtmine ja tuleb väga põnev, saab koos töötada ERRi inimestega,» rääkis solist Rosanna Lints, et konkursil tasub juba saate enda pärast osaleda.

Foto: Erlend Štaub

Eesti Laulu produtsent Mart Normet oli juba korduvalt küsinud, mil Würffel konkursil osaleb. «Olime just telemajas söömas ja parasjagu vedeles üks toorik kapi peal ja mõtlesime, et viime selle ümbrikus ära siis,» selgitas Kalluste, et lõpuks oli õige aeg osa võtta.

Eurovisioonile läheks Würffel meeleldi ja kui lugu «I’m Facing North» võitma peaks, siis minemata kindlasti ei jätaks.

Foto: Erlend Štaub

«Eesti Laul on kummaline üritus, kuhu saadetakse tohutu hulk väga häid laule. Valikust jääb nii palju häid asju välja,» rääkis Kalluste, et nad ei olnud nii kindlalt ette valmistunud, et poolfinaali pääsevad.

Vaata videost, kuidas hakkab kõlama Würffeli uus järgmisel aastal ilmuv album!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles