Võida Eesti Laulu erakordne VIP-pakett!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Reikop
Marko Reikop Foto: ERR

5. märtsil toimub Tallinnas Saku Suurhallis aasta oodatuima lauluvõistluse Eesti Laul 2016 suur finaalkontsert ning ühel õnnelikul on võimalus võita erakordne VIP-pakett.

Mängus osalemiseks tuleb teha selfie Eesti Laul 2016 finaalkontserdi piletiga, postitada see sotsiaalmeedias Instagrami või Twitterisse ning kindlasti märkida juurde teemaviide (Hashtag) #eestilaul2016

VIP-paketti ihkab isegi Marko Reikop! Tänases «Ringvaates» tegi ta endast koos finaalipiletiga selfie ja näitas vaatajatele, kuidas loosis osaleda.

Kõikide oslenute vahel loositakse välja üks, kes saab auhinnana finaalkontserdil, 5. märtsil Saku Suurhallis, kohtuda silmast silma oma Eesti Laulu tänavuse lemmikartistiga, koos pilti teha ja kingituseks fännisärgi koos oma lemmiku autogrammiga ning vahva üllatuse.

Õnnelik võitja loositakse välja juba järgmisel esmaspäeval ja tehakse teatavaks Eesti Laulu Facebooki lehel.

Kõikidel, kes tahavad Eesti Laulu vägevast melust koha peal osa saada, tasub kiirustada, sest soodsama hinnaga piletid saavad otsa 17. jaanuaril!

Koha peal näeb rohkem! Tänavu kolib Eesti Laulu green room otse publiku keskele ning saalis viibijatel on võimalus artistide vahetuid emotsioone lausa loetud meetrite kauguselt näha!

Eesti Laul 2016 poolfinaalid toimuvad 13. ja 20. veebruaril, finaalkontsert toimub 5. märtsil Saku Suurhallis.

Kuula kõiki poolfinaalides võistlevaid laule ja tutvu artistide profiilidega lähemalt lehel eestilaul.ee.

Osta pilet juba täna Piletilevist!

Võida Eesti Laulu erakordne VIP-pakett! ;)M� ¤ngus osalemiseks tuleb teha selfie Eesti Laul 2016 finaalkontserdi piletiga, postitada see Instagrami või Twitterisse ning kindlasti märkida juurde hashtag #eestilaul2016Oslenute vahel loosime välja ühe, kes saab auhinnana finaalkontserdil, 5. märtsil Saku Suurhallis, kohtuda silmast silma oma Eesti Laulu tänavuse lemmikartistiga, koos pilti teha ja kingituseks fännisärgi koos oma lemmiku autogrammiga ning vahva üllatuse :P Võitja loosime välja juba järgmisel esmaspäeval ja teeme teatavaks siinsamas, Eesti Laulu Facebookis :)

Posted by Eesti Laul on Monday, 11 January 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles