Pildid ja välkintervjuu: Kes on Eesti Laulu poolfinalist Kati Laev?

Irene Tambek
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

5. ja 7. veebruaril salvestavad telemajas oma etteasteid Eesti Laulu poolfinalistid, kelle seas on ka avalikkusele seni tundmatum laulja, Kati Laev. Uurisime neiult, kes ta on, kust ta tuleb ning millised on tema esimesed emotsioonid. 

«Kati Laev on Saaremaalt pärit tüdruk, kes on siiani laulmise ja laulukirjutamisega tegelenud vaid hobikorras,» sõnas seni avalikkusele mitte nii tuntud laulja, kes hetked pärast lavalt maha astumist tunnistas: «Intervjuude andmine on minu jaoks see kõige raskem osa.»

Foto: Erlend Štaub

Katiga on laval viis kena noormeest ansambel Noorkuu näol. «Lemmikuid mul nende seas ei ole, kõik on toredad,» ütleb muiates ta ning lisab, et esituse salvestamisel läks kõik nii nagu oodati. 

Foto: Erlend Štaub

Kati lisas lõpetuseks, et poolfinaali pääsemine on tema jaoks juba võit omaette ning finaalikohast ilma jäämine suurt pettumust talle ei tekita. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles