Põnev fakt: Gertu Pabbo Eesti Laulu loo autoriks on 12-aastane tüdruk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 11. veebruaril esines Elu24 stuudios imekaunis staarisaate kasvandik Gertu Pabbo, kes on ka üks Eesti Laulu poolfinaliste looga «Miljon korda». Lauljanna ja tema võistlusloo autor Priit Pajusaar paljastasid Anu Saagimile, kuidas ja kellelt lugu sündis.

«Enne sündis viis ja selle loo alge saatis mulle hoopiski üks väike tüdruk nimega Liis Schmidt, kes on minu sõbra 12-aastane tütar. Ta käis eelmine aasta mul stuudios õppimas, kuidas tänapäevaselt salvestatakse muusikat ja mingil hetkel enne seda, kui tuli Eesti Laulu esitamise tähtaeg, saatis ta mulle viis loo varianti. Mind kõnetas see lugu kui selline ja tegin selle lõpuni valmis,» rääkis Pajusaar.  «Kuskilt universumist saadeti mulle hiljem inff, et Gertu on valmis midagi tegema,» lisas ta.

Laulule «Miljon korda» on sõnad kirjutanud Maiken Kärmas, kes on Priit Pajusaare loomingule juba aastaid tekste kirjutanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles