Loe, millistele tunnustele peab üks edukas eurolaul Aapo Ilvese arvates vastama!

Irene Tambek
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: AP/Scanpix

Aapo Ilves on laulukirjutaja, kelle sulest on tulnud mitmete edukate ja kuulsate lugude tekstid, ka Ott Leplandi eurolaulu «Kuula» sõnad. Seda, millistele tunnustele peab üks edukas eurolaul vastama, teab sõnasepp öelda! 

«Laulul peavad olema hiti tunnused, milledeks on plagiaadi serva pääl turniv viis ning lihtsad ja kaasalauldavad sõnad, mille puhul mõte pole oluline. Mõnikord harva trehvab meeldiva erandina ka originaalsust ja sisukust, mistap ka neid tunnuseid ei saa välistada,» kirjeldab Ilves ja lisab: «Ise eelistangi osaleda sellel teisel variandil põhinevate laulude loomisel.»

Aapol on selleaastasel Eesti Laulul ka oma lemmik juba välja valitud: «Ma olen 100% kindel, et ka sellel aastal saadab edu saate võitjat, kes iganes selleks ka hääletussüsteemi erisuste tõttu satub lõpuks. Mul oleks hea meel, kui võidaks Stanislav Bulganini kirjutatud «Sally»

Millised lood vastavad Eesti Laulu I poolfinaalis eelmainitud tunnustele, vaata ETVst täna kell 21:35!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles