Jüri Pootsmann läheb Eurovisoonile samade märksõnadega: lihtne, müstiline, salapärane

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestit esindab tänavusel Eurovisiooni lauluvõistlusel Stockholmis Jüri Pootsmann Fred Kriegeri, Stig Rästa ja Vallo Kikase lauluga «Play».
Eestit esindab tänavusel Eurovisiooni lauluvõistlusel Stockholmis Jüri Pootsmann Fred Kriegeri, Stig Rästa ja Vallo Kikase lauluga «Play». Foto: Erlend Štaub

10.mail astub Jüri Poostmann Stockholmis Eurovisiooni lauluvõistlusel lavale, et Eestit esindada kaasakiskuva looga "Play". Kas tiimil on ka eurolavaks plaanis mõningaid muutusi?

"Üldiselt on see ikka samade märksõnadega: lihtne, müstiline ja salapärane," rääkis Jüri Pootsmann Õhtulehele, et on ka mõningaid uuendusi ja detaile, mida veel avaldada ei taha.

Foto: Viktor Burkivski

Eurovisiooniks valmistutakse täie hooga - lisaks ettevalmistustele eurolaval esinemiseks, filmis tiim kodumaal ka postkaardi. Kodumaine superstaar loobus Eurovisiooni nimel ka puhkusest Barcelonas, kuhu Jüri pidi lendama kohe pärast Eesti Laulu finaali.

Pöidlad pihku!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles