Uskumatu! Eesti Laul 2017 piletid tulevad müügile juba 5. mail

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016 finalistid
Eesti Laul 2016 finalistid Foto: Renee Altrov

Suurejooneline konkurss Eesti Laul 2017 pole enam mägede taga ning järgmise aasta lauluvõistluse finaali piletid jõuavad müügile juba 5. mail.

Eesti Laulu tänavune finaal oli ülimenukas ning Saku Suurhall müüdi kiiresti välja. Selleks, et kõik huvilised kontserti nautima pääseksid, tulevad järgmise aasta finaalipiletid müügile juba nädala aja pärast.

«Need, kes ostavad piletid juba praegu, saavad parima hinnaga parimad kohad,» ütleb ETV pearežissöör René Vilbre. «Tänavuse Eesti Laulu finaalis oli Saku Suurhalli saal välja müüdud. Seetõttu ei tasugi piletite soetamist jätta viimasele hetkele, sest siis võib juhtuda, et parimad kohad on juba ammu võetud,» lisab ta.

Ka Eesti Laulu peaprodutsent Mart Normet kinnitab, et Eesti Laul on aastatega üha populaarsemaks kasvanud ning publiku huvi on tõeliselt suur. «Minu teada oleme me nüüd esimene riik, kes paneb oma lauluvõistluse finaali piletid nii vara müüki. See on ühtlasi ka hea võimalus välismaa fännidel Eesti kasuks otsustada,» rõõmustab ta.

Finalistidele, kes Saku Suurhallis toimuvas finaalis üles astuvad, on publiku poolehoid ülioluline. «Artisti jaoks on just publik kõige olulisem. Need on ju elavad inimesed, kes elavad sulle kaasa,» rõhutab Eesti Laul 2016 võitja Jüri Pootsmann. «Eesti Laulu finaalist saab kätte suure rahva tunde. See on ju nagu minieurovisioon. Kogu möll ja produktsioon on nii hiiglaslik, et see annab hea ettevalmistuse päris Eurovisiooniks,» ütleb Pootsmann.

Eesti Laul 2017 finaal toimub Saku Suurhallis 4. märtsil. Finaali piletid jõuavad Piletilevis müügile juba 5. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles