Elu24 Eurovisioonil: otsekohese ütlemisega Iisraeli eurolaulik Hovi Star ei jäta kedagi külmaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eurovisiooni kolmas päev algas teise poolfinaali esimeste esinejate lavaproovidega ning lõuna ajal toimus fännide ning meediaga kohtumine.

Esimesena astus pressikeskuses lavale Läti esidaja Justs, kes küttis oma lauluga «Heartbeat» fännide ja pressi meeleolu üles.

Poola esidaja Michal Szpak rääkis oma viimase albumi tegemisest ning avaldas, et pühendas selle oma emale, kes aasta tagasi suri. Selle meenutamine oli lauljale raske, kuna Michal tunnistas, et igatseb teda väga.

Šveitsi esidaja Rykka oli justkui eelsoojendaja Iisraeli eurolaulikule. Siniste juustega positiivne lauljatar võitis koheselt meedia ja fännide südamed, kuid mitte nii, nagu talle järgnenud artist.

Hommikuste esinejate peastaar oli loomulikult Iisraeli eurolaulik Hovi Star, kes ei jäta oma välimusega ning otsekoheste ütlemistega kedagi külmaks.

 Vaata pressikeskuses toimunu kokkuvõtet galeriist ja videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles