Elu24 Eurovisioonil: Westlife'i endine täht Nicky Byrne tahab Iirimaa võidule viia

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eurovisiooni kolmas päev jätkus pärastlõunal teise poolfinaali esinejate lavaproovidega ning sellele järgnes fännide ning meediaga kohtumine.

Valgevene eurolaulja Ivan, kes tahtis esineda alasti ja koos huntidega laval, alustas pärastlõunast programmi pressikeskuses. 

Laulja rääkis oma lemmikaastaajast talvest ja perest. Üllatav oli see, et muidu meedias väga säravate sõnumidega staar oli pressi ja fännidega kohtudes hoopis teine inimene - selline naabripoiss, kes tahab olla kõigiga sõber. Lisaks oli ta maalinud enda näole valged triibud, mis tema sõnul sümboliseerivad müstikat ja loodust.

Serbia eurolaulik üllatas fänne ja meediat laulmisega otse lavalt.

Iirimaa on sel aastal saatnud oma riigi esindajaks endise poistebändi Westlife laulja Nicky Byrne.

«Soovin tuua kodumaa taas tagasi finaali,» kõlas laulja põhisõnum pressikeskuses. Nimelt on Iirimaa kahel viimasel aastal jäänud finaalist eemale. Hoolimata sellest on riik Eurovisiooni võitnud seitse korda ja hoiab rekordit veel oma käes.

Lisaks rääkis Nicky, et on õnnelik, et saab esineda Globe Areenal palju vabamana kui poistebändi aegu, kui mänedžer ja plaadifirma teda rangelt jälgisid.

Makedoonia eurolaulja Kaliopi, kes esineb juba teist korda Eurovisioonil, üllatas meediat ja fänne sõõrikutega.

Leedu esindaja Donny Montell tunnistas, et tunneb end Stockholmis hästi, kuna on siin juba eelnevalt käinud. Laulja kohtus siin oma koreograafiga, sest leedukad võtsid oma meeskonda rootslasest koreograafi.

Õhtu lõpetas Austraalia esindaja Dami Im, kes on Eurovisioonil populaarne, mida tõestas meedia ja fännide suur huvi tema vastu.

Vaata pressikeskuses toimunu kokkuvõtet galeriist ja videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles