Naudi Eurovisiooni Juure ja Kiviräha mahlaste kommentaaride seltsis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahva oma kaitse 20
Rahva oma kaitse 20 Foto: Viktor Burkivski

Täna õhtul kell 22.00 jõuab eetrisse Eurovisiooni lauluvõistluse esimene poolfinaal, kus võistleb ka Eestit esindav Jüri Pootsmann. Raadio 2 saade "Rahva Oma Kaitse" kostitab sel puhul kuulajaid Mart Juure ja Andrus Kiviräha mahlakate eurovisioonikommentaaridega.

"Pange vaim valmis, euroviisud tulevad. Sööme-joome ja katsume selle raske aja koos rahvaga üle elada. Me viime raadiokuulaja territooriumile kuhu Jüri Pootsmann ja Mart Normet Stockholmi linnas minna ei julge," lubab Mart Juur.

Mart Juur ja Andrus Kivirähk on Raadio 2 eetris kell 22.00 kuni 00.00. Kõikidel, kes kasutavad arvutit, on võimalus jälgida Juure ja Kiviräha kommentaare koos Eurovisiooni telepildigaRaadio 2 veebilehelt ning samuti Menu ja ERR.ee lehtedelt.

Telia TV klientidel tekib valikusse spetsiaalne kanal, kus saab Eurovisiooni ülekandepildiga paralleelselt kuulata Raadio 2 heli saatest "Rahva Oma Kaitse".

Raadio 2 kommentaaridega eurovisiooniülekandeid saab näha ja kuulda täna õhtul, kui toimub Eurovisiooni esimene poolfinaal, ja laupäeva õhtul, kui toimub lauluvõistluse finaal.

Venekeelsete kommentaaridega Eurovisiooni ülekannet saab jälgida ETV+ kodulehel. Kommenteerivad Mihhail Solovjov ja Marat Aljautdinov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles