Elu24 euroklubis! Austraaliast kohale sõitnud õed: Eurovisioon on nii popp, et me tõuseme hommikul kell viis üles, et seda vaadata

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna selgub Eurovisiooni lauluvõistluse teises poolfinaalis, kes pääsevad edasi finaali võidu eest võitlema! Juba teist aastat lööb Euroopa lauluvõistlusel kaasa ka Austraalia, kelle artist Dami Im on ennustustabelites kõrgel kohal. Elu4 vestles euroklubis kahe värvika õega, kes olid kogu möllu jaoks spetsiaalselt kohale sõitnud!

"See on siiani olnud nii lõbus reis," rääkisid õed Eleanor ja Tiara Elu24-le, et on Eurovisioonil esimest korda: "Üle kolmekümne tunni kestnud reis oli seda väärt!"

Eurovisioon on õdede sõnul Austraalias tohutult populaarne: "Me tõuseme kell viis hommikul üles, et seda vaadata. See on hämmastav!" rääkisid õed, et varahommikul korraldatakse isegi lauluõistluse teemalisi pidusid.

Noorte fännide lemmikuteks on sel aastal Venemaa, Taani, Suurbritannia. 

"Mul süda valutab mõnede artistide pärast, kes poolfinaalist edasi ei saanud, seal oli nii palju häid inimesi," teatas üks õdedest, et lood on sel aastal väga tugevad.

Vaata videost, mida rääkisid Austraalia fännid Eurovisiooni pidudest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles