Juhan Paadam: Eurovisiooni võidab Venemaa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Paadam
Juhan Paadam Foto: ETV

Pikaaegne Eurolaulu peaprodutsent ning 47. Eurovisiooni lauluvõistluse peaprodutsent  Juhan Paadam usub, et 61. Eurovisiooni lauluvõistluse võidab Sergei Lazarev lauluga You Are The Only One, seda kinnitavad ka Juhan Paadami kaasamisel koostatud ennustusportaali OlyBet koefitsiendid, kus Venemaa hoiab liidri positsiooni koefitsiendiga 1,6.

«Eurovisioon on ettearvatav ja -arvamatu. On täiesti selge, et juba nädalaid fännide ja asjatundjate huulil liikunud ennustused on pärast poolfinaale jäänud püsima. Toonitan siiski alati, et televisioon ja muusika pole päris sport, seega kõrvalekalded oodatust on lihtsamad tekkima. Kaalunud kõiki poolt ja vastuargumente, tundub mulle, et tänavune võitja on Venemaa,» kommenteeris Juhan Paadam.

Paadami hinnangul sekkuvad võitlusse esikoha eest veel Ukraina, Prantsusmaa ja Austraalia. OlyBeti koefitsientide järgi on Venemaa lähim konkurent Austraalia koefitsiendiga 5 ning kolmas tugevaim pretendent võidule on Ukraina koefitsiendiga 8.

«Tähele tuleks panna ka Rootsi, Poola ja Läti esinduslaule. Taas pean ma kordama, et viimase lihvi lõplikele tulemustele annab ikkagi live-esitus,» lisas Paadam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles