Galerii! Eurovisiooni finaali proov pakkus vägeva show ja ohtralt huumorit mõningate viperustega

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 14.mail toimub Stockholmis Globen Arenal suurejooneline Eurovisiooni lauluvõistluse finaal, kus võistlustulle astuvad 26 maad. 

13.mail toimus Globen Arenal finaali peaproov, kus sai aimu, mis laupäeval toimuma hakkab. Show artistide poolt tuleb tuntud headuses vägev, Rootsi tiim aga vürtsitab seda suurepärase huumoriga.

Foto: Eero Vabamägi

Nii nagu poolfinaalide proovis, tuli ka finaali proovis ette mõningaid katkestusi ja probleeme näiteks heliga. Need aga on ilmselgelt otse-eetri ajaks kadunud ja muretsema ilmselt ei pea.

Foto: Eero Vabamägi

Finaalis astub lavale ka maailmakuulus superstaar Justin Timberlake, kes kahjuks peaprooviks end pressile ja fotograafidele ei näidanud.

Foto: Eero Vabamägi

Pärast seda kui artistid on oma ilu-ja jõunumbrid laval ära teinud ja viimsegi kui piisa endast välja pigistanud, esitavad show õhtujuhid ägeda numbri, kes esitavad koos marunaljaka esituse loost, millel on kindel Eurovisiooni võidu valem. Lisaks saame laval nautida ka Måns Zelmerlöw hitte.

Foto: Eero Vabamägi

Esinemisjärjekord:

1. Belgia

2. Tšehhi

3. Holland

4. Aserbaidžaan

5. Ungari

6. Itaalia

7. Iisrael

8. Bulgaaria

9. Rootsi

10. Saksamaa

11. Prantsusmaa

12. Poola

13. Austraalia

14. Küpros

15. Serbia

16. Leedu

17. Horvaatia

18. Venemaa

19. Hispaania

20. Läti

21. Ukraina

22. Malta

23. Gruusia

24. Austria

25. Suurbritannia

26. Armeenia

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles