«Eesti Laulule» esitati rekordiliselt 242 laulu (1)

Nele-Mai Olup
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2017.
Eesti Laul 2017. Foto: Ülo Josing / ERR

Konkursile «Eesti Laul 2017» laekus rekordiliselt 242 laulu, mullu laekus laule 238.

«Eesti Laulu» produtsent Mart Normet ütles, et tal on suure arvu uute lugude üle väga hea meel. «Niipalju, kui ma laule juba kuulata olen jõudnud, võin kinnitada, et rebimine tuleb tihe,» tõdes ta. «Mis peamine, kvantiteedi rekord on hea, aga kui nädala pärast koguneb eelžürii, siis loodetavasti saab purustatud ka kvaliteedirekord.»

Normeti sõnul on «Eesti Laulu» finaalkontserdile müüdud üle kolmandiku piletitest. «Eriti hea on tõdeda, et «Eesti Laulu» usaldab lisaks muusikutele ka publik,» märkis ta.

Saalis on kokku 5500 kohta, millest üle tuhande on Normeti sõnul müüdud ja teist samapalju broneeritud. «Huvi on nii suur, et oleme juba müüki pannud ka peaproovi piletid,» lisas Normet.

Eelžürii koguneb 7. ja 8. novembril ning 11-liikmelise kogu ülesandeks on välja valida 20 poolfinaalidesse pääsevat lugu. Poolfinalistid kuulutatakse välja 8. novembri «Ringvaates».

«Eesti Laul» 2017 poolfinaalid toimuvad 11. ja 18. veebruaril. Konkursi finaal toimub 4. märtsil Saku Suurhallis.

 
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles