Eesti Laul 2017: edasipääsejate värsked emotsioonid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul, viimase hetke lugude esitajad telemajas. Laura Prits
Eesti Laul, viimase hetke lugude esitajad telemajas. Laura Prits Foto: AFP / Scanpix

Eesti Laul 2017 kakskümmend õnnelikku poolfinalisti on teada! Saime keset õnnitlusi kätte Ziggy Wild'i solisti Laura Pritsi, kes poolfinaalis hoopis sooloartistina üles astub, Daniel Levi-Viinalassi, Rasmus Rändvee ning Stig Rästa, kes oma rõõmu meiega jagasid!

Daniel Levi: «Oioioi! Me rääkisime Normetiga (Mart Normet - toim) telefonis väga asjaliku juttu ja siis kõne lõpus karjusin kõvasti! Seejärel panin telefoni ära ning helistasin oma bändikaaslastele, me oleme kõik väga rõõmsad! Väike surin on siiani sees. Oleme põnevil mis edasi saama hakkab!».

Laura Prits: «Esmakordselt sooloartistina lavale minna on kindlasti veidi hirmutav, kuid samas väga põnev sündmus, mida ootan huviga. Kui sain teada, et Andres Kõpperi ehk NOËP-iga ja rootslannast laulukirjutaja Tara Nabaviga koostöös valminud lugu on pääsenud Eesti Laulu konkursile, valdas mind tohutu ekstaas ja rõõmutunne. See tähendab minule väga palju, et lugu, mis tuli otse südamest meeldis ka züriile ning nad pidasid seda poolfinaali saamise vääriliseks.».

Rasmus Rändvee: «Tunne sellist uudist kuulda on muidugi absoluutselt võrratu! Võttis hingest kripeldama kohe. Kogu asi tuli mulle esialgu hästi ootamatult, sest arvasin, et ei kuule enne «Ringvaadet» midagi. Äkki nägin aga telefonil üht saatuslikku vastamata kõne ühelt ülitoredalt Eesti Laulu asjapulgalt, kes edastas mulle imelised uudised. Istusingi siis esimese asjana diivanile suures hämmingus ennast uuesti koguma!».

Ian Robert Karell: «Eesti Laulule esitatud lugu räägib minu Tallinnasse kolimisest. Nii heast kui halvast, mis ma siin läbi olen teinud. Teiste bändikaaslastega kohtusin läbi Sander Ulpi ning ühel hetkel otsustasime koos tööle hakata. Olen alati tahtnud räppimist proovida ning kuna neil oli väga hea põhi valmis, siis mõtlesimegi, et teeks midagi teistsugust».

Stig Rästa: «Põhjus, miks me oma neljaliikmelise tiimiga jälle Eesti Laulul osaleme on lihtne - meile väga meeldib muusikat teha. Ma olen endiselt arvamusel, et Elina on parim Eesti naisartist ning seda ei tohi mitte mingil juhul saladuses hoida».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles