EESTI LAUL 2017: poolfinaalide laulud avalikustatakse live veebisaadetes!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2017.
Eesti Laul 2017. Foto: Ülo Josing / ERR

Neljapäeval, 8. detsembril kell 10.00 stardib ELU24 ERILEHEL maratonsaade, kus avalikustatakse Eesti Laul 2017 esimese poolfinaali kõik kümme võistluslaulu. Teise poolfinaali laulude maailma esmaesitlus toimub 15. detsembri veebisaates.

Kui varasematel aastatel on artistid oma laule avaldanud jooksvalt erinevatel kuupäevadel, siis sel korral avalikustatakse kõik poolfinaalidesse pääsenud laulud kahel järjestikusel neljapäeval.

Esimese poolfinaali laule hakatakse avalikustama ükshaaval 8. detsembril alates kell 10.00. Mai Pallingu ja Piret Järvise juhitavas veebisaates kõlab igal täistunnil värske võistluslaul, millele järgneb intervjuu äsja kõlanud pala esitajaga. Maratonpäeva lõpetavad kell 19.00 kõlama hakkavad kümnes võistluslaul ja intervjuu. Teise poolfinaali lugude avalikustamine toimub sama süsteemi järgi nädal hiljem.

Laulud avalikustatakse samaaegselt ka kõikides suuremates veebiportaalides ning mängitakse ette parimates raadiokanalites.

«Järgmise nädala neljapäev saab olema rõõmsaid üllatusi täis päev! Ja mis peamine – igaüks saab uutele lauludele ligi just oma enda lemmikportaalist ja –raadiost,» kinnitab produtsent Mart Normet. «Kõik suuremad raadiod ja portaalid avalikustavad samamoodi laulud igal täistunnil.»

«Kõiki tänavusi laule saab mugavalt kuulata ka meie kodulehe audiopleierist, kuhu paralleelselt veebisaatega lisandub igal täistunnil uus laul,» ütleb Eesti Laulu tegevprodutsent Ermo Säks. «Seega 8. detsembri õhtul võib kümne värskeima lauluga esitusloendi telefonis mängima panna ja õhtusele tervisesörgile minna,» lisab Säks. 

Eesti Laul 2017 poolfinaalid toimuvad 11. ja 18. veebruaril. Finaalkontsert toimub 4. märtsil Saku Suurhallis, pileteid saab osta siit ja pileteid peaproovi saab soetada siit.

Kindlasti tasub Eesti Laulul pilk peal hoida nii Facebookis kui Instagramis ja Elu24 Eesti Laulu erilehel, et olla kursis kõigi kõige uuemate uudistega!

Nii et lülitu ELU24 lainele juba sel neljapäeval, 8. DETSEMBRIL kell 10.00!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles