Carl-Philipi võistluslugu pajatab purunenud suhetest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carl-Philip
Carl-Philip Foto: Marin Sild

Laulja Carl-Philip Madise lugu «Everything But You» kõlab välismaiselt ja rahvusvaheliselt.

Lugu on kirjutatud koostöös Hollandi muusikakirjutaja Leon Paul Palmeniga. «Lugu sündis nii, et minuga võttis ühendust üks Hollandi muusikakirjutaja, kes leidis mu Internetist ja küsis, kas ma tahan koostööd teha. Loomulikult ma ütlesin «jah» ja nii see koostöö algas,» rääkis Carl-Philip Eesti Laulu veebisaates, et alguses suheldi Interneti teel.

«Minu jaoks hea loo kirjutamise saladus ongi see, et sa kuulad, mida teised arvavad, et ei jää päris oma raamidesse,» rääkis laulja, miks oli kirjutamisel ka tema õe abi vaja.

Loo «Everything But You» sõnad keskenduvad armastusele ja suhetele. «Tänapäeval on hästi kiire elutempo ja tihtipeale kui üks suhe laguneb, minnakse uude väga kiiresti. Väga tihti ei olda aga eelmisest inimesest veel üle saaduki,» kirjeldas Carl-Philip oma võistluslaulu sõnumit. Muusiku enda sõnul on tal elus hetkel kõik hästi ja minevikus kinni ei ole.

Mõnda aega esinemistest eemale hoidnud muusik on hetkel tööl helitehnikuna, lisaks veel produtseerib ja kirjutab.

Carl-Philip Madis sündis 27. märtsil 1992. aastal Tallinnas. Muusikamaailmaga puutus ta kokku juba varajases lapseeas tänu oma vanematele.1999. aastal alustas ta oma kooliteed Magdaleena algkoolis. Paralleelselt alustas ka õpinguid Nõmme Muusikakoolis klaveri erialal, kus õppis 8 aastat. Pärast algkooli lõpetamist suundus ta Nõmme Gümnaasiumisse põhikooli. Sellesse aega jäid  esimesed bänditegemise kogemused ja ka esimesed avalikud esinemised kooli pidudel. Pärast keskkooli lõpetamist Tallinna Vanalinna Täiskasvanute Gümnaasiumis 2011. aastal kutsuti ta sügisel aega teenima Kaitseväe orkestrisse, kus päevast päeva sai tegeleda muusikaga. Vahipataljoni rock-ansambel, kus ta solistina üles astus, saavutas 2012. aasta firmabändide võistlusel Bänd-Cämp esimese koha. Samal aastal pani ta end proovile ka telesaates «Eesti otsib superstaari», kus jõudis välja kümne finalisti hulka. 2012. aastal asus õppima Georg Otsa nim. Tallinna Muusikakooli helirežiid. Sellest ajast hakkas tõsisemalt tegelema live-kontsertide helindamisega. Aastate jooksul on osalenud erinevates muusikalistes projektides nii lugude autorina, lauljana kui ka produtsendina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles