Homme avalikustatakse kõik Eesti Laul 2017 teise poolfinaali laulud

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv esitles singlit ja muusikavideot!
Kerli Kõiv esitles singlit ja muusikavideot! Foto: Erlend Štaub

Homme kell 10.00 stardib veebilehel eestilaul.ee ja eestilaul.postimees.ee taas maratonsaade - sel nädalal selgub, kuidas kõlavad kõik Eesti Laul 2017 teises poolfinaalis osalevad laulud.

Nii nagu möödunud nädalal, avalikustatakse ka nel neljapäeval alates kella 10st igal täistunnil juhuslikus järjekorras poolfinaali pääsenud laul, millele järgneb intervjuu artistiga. Veebisaadet juhivad Mai Palling ja Piret Järvis.

«Eelmine nädal tõestas meile, et inimeste huvi poolfinaali pääsenud laulude järele on suur ning kõikides veebiportaalides ja olulisemates raadiojaamades korraga laulude avalikustamine on õige tegu,» kommenteerib produtsent Mart Normet. “Ainuüksi veebis said meie laulud tänu heale koostööle teiste meedianalitega üle 80 000 unikaalse kontakti." 

Eesti Laul 2017 teise poolfinaali laulude avalikustamisega alustatakse 15. detsembril kell 10.00 ning kell 19.00 käivitatakse viimane lugu, millele järgneb intervjuu.

Lisaks eestilaul.ee ja eestilaul.postimees.ee lehele kuuleb laule kõikidest suurematest veebiportaalidest ning iga tund mängivad uue loo ette ka parimad raadiod üle Eesti.

Kõiki 1. poolfinaali pääsenud laule on võimalik kuulata SIIN.

Eesti Laul 2017 poolfinaalid toimuvad 11. ja 18. veebruaril. Finaalkontsert toimub 4. märtsil Saku Suurhallis, pileteid saab osta siit. Pileteid samal päeval toimuvale peaproovile saab soetada siit.

Kindlasti tasub Facebookis otsida üles ürituse leht "Eesti Laul 2017 finaalkontsert” ja vajutada nuppu "huvitatud" või kui pilet olemas, siis "osalen", et olla kursis kõikide tähtsate uudistega, mis puudutavad Eesti Laulu.

Eesti Laulu ametlik meediapartner on Elu24.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles