Liis Lemsalu: olen väga õnnelik!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: Jake Farra

Eesti Laul 2017 teise poolfinaali esimese loona avalikustati Liis Lemsalu esituses kõlanud «Keep Running».

Liis paljastas veebisaates antud intervjuus, et tema lugu räägib tingimusteta armastusest: «See lugu räägib inimesest või inimestest, kes meie eludes alati olemas on ja keda me oleme alati valmis aitama.»

Ka lauljatari enda elus on sellised inimesed olemas ning lisaks on tema ise täiesti asendamatuks muutunud oma uuele pereliikmele, kass Webbile. Liis sõnas, et on otsuse üle endale kass võtta ääretult õnnelik ning kuigi võiks arvata, et muusikule koduloom ei sobi, siis tema sobib oma kiisuga suurepäraselt. Eesti Laul 2017 teisest poolfinaalist osavõttev Liis tunnistas ka kuivõrd palju rõõmu tema uus väike sõbrake igasse päeva juurde toob!

Eesti Laulust rääkides sõnas noor naine, et lisaks muusikale tõmbavad teda konkursile tagasi ka selle tegijad: «Meil on siin kõigil üks siht, see on muusika kogemine ning jagamine.»

Millest veel räägiti ning kas Liis ka välismaale karjääri tegema kipub, kuuled videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles