Daniel Levi: armastuse ja lootuse sõnum on see, mida edastame

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Levi
Daniel Levi Foto: Anete Palmik

Daniel Levi on Eesti Laulul tagasi!

Loo «All I Need» kirjutas Daniel suvel ning lõppviimistlus tehti koos Ago Teppandiga. Daniel mängis loo esialgu laulukirjutajast Agole kitarril ette ning ei saanudki aru, kas sõbrale lugu meeldib või mitte. «Agol on kombeks häälitseda..Niimoodi mmh ja mmh! Ma ei saanudki aru, et kas talle meeldib see lugu või mitte. Ühel hetkel ta aga ütles, et see on üks parimaid, mis ma kunagi kirjutanud olen, nii et vist siis sobis,» lausus laulja naerdes.

Levi avaldas ka selle, kellest lugu räägib. «See on selline ilus ja liigutav lugu, mis räägib minu vennast ning tema pruudist, kes muide mõlemad ka bändis kaasa teevad. Detaile ei hakka ma praegu avaldama, täislugu tuleb hiljem,» salatses Daniel.

Intervjuus tunnistas noormees ka seda, et peale Cartooniga tehtud ühist lugu «On and On» tuleb talle nädalas vähemalt 2-3 EDM'i produtsendilt koostööpakkumisi.

Kas Daniel mõnele neist pakkumistest ka jaatavalt vastanud on, ning kuidas seob Daniel Levi bänd oma muusika kristlusega, kuuled videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles