Kuula lugu! Antsud: uue tulijana on meil võit juba taskus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antsud
Antsud Foto: ERR

Eesti Laulul osalev ansambel Antsud rääkis, et neil on plaanil lavale tõeline vihm kukkuma panna.

«See vihm on mõeldud kui puhastustuli. Eesti rahvas ka ju omal ajal sai lauldes vabaks. Kõik see muusika on ka nagu vihm - ta voolab. Praegust ühiskonda ja maailmapilti vaadates tundub eelkõige, et maailm vajaks uuesti seda vihma, mis ühendaks ja peseks puhtaks selle maailma,» rääkis Aile Alveus-Krautmann laulu mõttest.

Bänd plaanib lavale tuua tõelise vihma ja videoga seoses katsetati seda täiesti talvistes oludes. Õnneks jäid kõik terveks.

Antsud unistavad kindlasti ka Eurovisioonile sõitmisest.

«Keegi ei tule ju niisama siia, aga me oleme juba väga palju võitnud, et me nii kaugele saime,» tunnistas Alveus-Krautmann.

«Uue tulijana on meil võit muidugi taskus, sest eelvooru saamine oli meie jaoks üllatus. Iga samm siit edasi on meie jaoks võit ja kindlasti oleme valmis Eurovisioonile minema ja seal väga hästi esinema, sest me oleme ikka väga andekad,» lisas Karl Taklaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles