Kiirusta! Eesti Laul 2017 finaali on alles vaid 400 piletit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu poolfinalistid
Eesti Laulu poolfinalistid Foto: Elu24 kollaaž

Kõigil huvilistel tasub kiirustada, sest kuigi Eesti Laul 2017 finaalkontserdini 4. märtsil on jäänud aega täpselt kaks kuud, on piletid juba otsakorral. Müügil on viimased 400 piletit, millest sadakond tuleb müüki ka parterisse.

«Vägev värk! Laulud on olemas, piletid on sisuliselt välja müüdud! Nüüd jääb üle veel õhtujuhid ja külalisesinejad välja valida,» kommenteerib produtsent Mart Normet.

Eesti Laul 2017 suurejooneline finaalkontsert toimub 4. märtsil algusega kell 19.00 Saku Suurhallis. Sellele eelneb finaali peaproov, kuhu samuti publikut oodatakse.

«Õnneks ei pea need väga kurvastama, kes finaali piletitest ilma jäävad, sest peaproovi pileteid veel jätkub ja päevane show on identselt võimas õhtuse kontserdiga,» lisab tegevprodutsent Ermo Säks. «Aga ka sinna tasub pilet aegsasti soetada, sest kõik peaproovipiletid on ühe hinnaga ning kes varem ostab, saab endale ka paremad kohad valida.»

Peaproov algab kell 13.30 ning sinna müüakse pileteid ühe hinnaga – 15.90 eurot.

Eesti Laul 2017 finaalkontsert toimub 4. märtsil Saku Suurhallis, pileteid saab osta siit.

Pileteid peaproovi saab soetada siit.

Facebooki link sündmusele siin.

Kõiki poolfinaalides osalevaid laule saab kuulata Eesti Laulu koduleheküljel ja Postimehe erilehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles