Kampaania «Elu võimalus» tingimused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Kampaania «Elu võimalus» tingimused.

1. Üldsätted 

1.1. AS Postimees Grupp (edaspidi: Postimees) «Elu võimalus» kampaania (edaspidi: Kampaania) algab 09.01.2017 ja kestab kuni 14.02.2017 (edaspidi: Periood). Kampaania puhul on tegemist Eesti Vabariigis toimuva tarbijamänguga. 

1.2. Kampaaniat korraldab AS Postimees Grupp, registreeritud asukoht Tallinn, Maakri 23a, registrikood 10472757, e-post: turundus@postimees.ee; telefon: +372 6662 181 (edaspidi: Korraldaja). Toodud kontaktidelt on võimalik saada ka lisainformatsiooni.

1.3. Kampaania korra on Kampaania Korraldaja kehtestanud käesolevates tingimustes. 

2. Kampaanias osalemine

2.1. Kampaanias saavad osaleda kõik Eesti Vabariigi kodanikud või välismaalasest Eesti Vabariigi residendid tulumaksuseaduse mõistes, kes on Eesti Laul 2017 finaalkontserdi ajaks vähemalt 16-aastased.

2.2. Osaleda võivad punktile 2.1. vastavad üksikisikud või üksikisikud grupina.

2.3. Korraldaja jätab endale õiguse kõrvaldada kampaaniast isik, kes ei vasta käesolevas punktis määratletud osalemise tingimustele ning nõuda osaleja vanuse ja täieliku teovõime olemasolu tõendamist.

3. Videoklippide esitamise tingimused

3.1. Klippe saab esitada alates 9. jaanuarist kuni 29. jaanuarini 2017.

3.2. Videoklippide maksimaalseks pikkuseks on 4 minutit.

3.3. Videoklipp peab sisaldama vokaalset esitust, muusikaline taust laulul ei ole kohustuslik.

3.4. Videoklipp tuleb üles laadida keskkonda Youtube.

3.5. Videoklipi esitamiseks tuleb minna veebiaadressile www.elu24.ee/eluvoimalus. Seal tuleb täita klipi esitamise vorm ja lisada video asukoha link.

3.6. Klipp võib olla üles võetud mobiiltelefoni, fotoaparaadi, veebi- või videokaameraga.

3.7. Video esitamisega kinnitab video esitaja, et ta:

3.7.1. on videoklipi autor;

3.7.2. on tutvunud kampaania tingimustega ja aktsepteerib neid;

3.7.3. annab nõusoleku töödelda oma isikuandmeid, avaldada nime meedias, reklaamides, PR-kampaaniates ja muudel Korraldaja turunduslikel eesmärkidel (sh kommertspakkumiste saamiseks) ilma talle selle eest täiendavat tasu maksmata ning vastavat kokkulepet sõlmimata.

4. Videoklippide avaldamine ja hindamine

4.1. Kõik alates 9. jaanuarist kuni 29. jaanuarini laekunud videoklipid ning esitaja nimi, vanus ja lühitutvustus avaldatakse laekumise järjekorras veebiaadressil www.elu24.ee/eluvoimalus.

4.2. Kampaania korraldaja jätab endale õiguse sobimatu sisuga videoklippe mitte avaldada ja neid jooksvalt kampaaniast kõrvaldada.

4.3. Kampaania korraldajal on õigus allalaadida esitaja videoklipp keskkonnast Youtube ja kasutada kampaanialehel.

4.4. 31. jaanuaril kell 13.00 algab veebiaadressil www.elu24.ee/eluvoimalus rahvahääletus, mis kestab kuni 12. veebruarini.

4.5. Igale videoklipile võib rahvahääletuses osaleja anda hääle vaid ühe (1) korra. Antud hääl on lõplik ja seda muuta ei saa.

4.6. 13.02 avalikustatakse kolm kõige rohkem hääli saanud artisti ja/või bändi ning ka kolm Elu24 lemmikut. Nende seast valib auväärne Eesti Laulu ja Elu24 žürii 14. veebruaril välja võitja.

4.7. Žüriil on õigus teha vajadusel muudatusi hindamiskriteeriumites.

5. Kampaania võitja välja kuulutamine ja auhind

5.1. Võitjaga võetakse ühendust kampaania ankeedis esitatud isikuandmete kaudu. Võitja nimi kuulutatakse välja 14. veebruaril veebiaadressil www.elu24.ee/eluvoimalus.

5.2. Kampaania võitja saab:

5.2.1. Võimaluse esineda Eesti Laul 2017 finaalkontserdil Saku Suurhallis 4. märtsil 2017;

5.2.2. Nõustamist Eesti Laul 2017 finaalkontserdil esitatava laulu valikul;

5.2.3. Igakülgse toetuse laulu esitamise ettevalmistuse ja esineja(te) lavalise stilistika osas;

5.2.4. PR kampaania Eesti Meedia väljaannetes ja kanalites;

5.2.5. Piletid 6 sõbrale Eesti Laul 2017 finaalkontserdile.

6. Muud tingimused

6.1. Kampaanias osalejate poolt käesolevate tingimuste eiramise või Postimehele enda kohta valede või ebatäpsete andmete esitamise korral, samuti muude ebaõnnestumiste korral, mis ei ole tingitud Postimehe süüst, ei vastuta Postimees Kampaanias osalemise või auhinna kätteandmisest kõrvalejäämise eest.

6.2. Vääramatu jõu (force majore) asjaolude ilmnemisel on Postimehel ühepoolne õigus katkestada Kampaania ja jätta auhind välja andmata, teatades sellest kohe veebiaadressil www.elu24.ee/eluvoimalus.

6.3. Kõik Kampaaniast tulenevad vaidlused lahendatakse vastavalt Eesti Vabariigi seadusandlusele. 

6.4. Kõik pretensioonid seoses kampaania korraldamise ja/või läbiviimisega tuleb saata kirjalikult märgusõnaga «Elu võimalus» hiljemalt 14.02.2017 käesolevates tingimustes toodud kontaktidele. Postimees lahendab pretensioonid hiljemalt 30 kalendripäeva jooksul pretensiooni laekumisest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles