ELU VÕIMALUS: Üks, kaks kolm – läks! Staarikampaania rahvahääletus on avatud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Elu võimalus»
«Elu võimalus» Foto: Postimees

Selle aasta alguses läks käima suursugune Elu24 korraldatud staarikampaania Elu Võimalus, mis otsib järgmist andekat artisti või bändi rikastama Eesti muusikamaastikku.

Ametlikult on nüüd lõppenud kampaaniavideote üleslaadimine ja lahti on läinud rahvahääletus!

Esmaspäeval, 13.02.2017 avalikustatakse kolm kõige rohkem rahva hääli saanud artisti ja/või bändi ning lisaks rahva suure tungiva huvi tõttu ka kolm Elu24 lemmikut, kelle seast valib auväärne Eesti Laulu ja Elu24 žürii välja 14.02.2017 selle ühe õnneliku VÕITJA, kes pälvib kogu Elu Võimaluse kampaaniameeliülendava auhinnapaketi!

Vaata, kes on Sinu lemmik ja anna tema poolt oma hääl lehel elu24.ee/eluvoimalus

Kampaaniale laekus pea 200 videot, millest vastasid tingimustele ja pääsesid edasi lausa 150 artisti ja bändi! Konkurents on tihe.

Auhind, mille üle 150 uut lootustandvat artisti ja bändi pingutama hakkavad, on eriti magus!

Kampaania võitja saab tunda tõelist staarielu, rambivalgust ja inimeste tähelepanu. Teda ootavad tele- ja raadiointervjuud, fotosessioonid ja põhjalik koolitus, kuidas anda meediale intervjuusid. Ta tutvub mitme Eesti muusika tipptegijaga ning kogu selle protsessi käigus kuni Eesti Laulu finaalkontserdini seisab tema kõrval mentor, kes aitab ette valmistada tema suure muusika-show.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles