Elu24 stuudio Eesti Laulul! Lenna: ma oskan kaotada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti laul 2017 esimese poolfinaali salvestus, pildil Lenna Kuurmaa
Eesti laul 2017 esimese poolfinaali salvestus, pildil Lenna Kuurmaa Foto: Erlend Štaub

Lenna astub üles Eesti Laul 2017 konkursi esimeses poolfinaalis looga «Slingshot».

Lenna, kellele varasemad napid kaotused Eesti Laulul tuska ei valmista, tunnistab et tal on väga hea meel jälle konkursil tagasi olla. «Olen väga rahulik ja ma oskan ka kaotada. Minu jaoks ei ole tegemist elu ja surma küsimusega ning ma hoian pöialt kõigile, kes tänavu siin minu kõrval võistlevad,» lausub just publiku ees võistlusnumbri linti laulnud lauljanna.

Lenna elus on viimase nelja aasta jooksul olnud palju rõõmu. Ta on sünnitanud kaks tütrekest ning see kogemus on teda nii inimese kui ka muusikuna küpsemaks ning rahulikumaks muutnud: «Ainult endale elamine on nüüd möödas ja teised tegelased olulisemad, see on ka põhjus, miks ma kõike siin toimuvat niivõrd rahulikult saan võtta, samas endast ikkagi maksimumi andes».

Võistluslugu «Slingshot», mis esimeses poolfinaalis finaali pääsemise nimel võistleb, on kirjutatud koostöös Michelle Leonardiga, kellega Lennal juba Vanilla Ninja aegadel koostööd teha õnnestus. Küsimusele, kas see koostöö teda ka vanu aegu taga igatsema paneb, vastab Lenna, et süües kasvab tõepoolest isu ning pisut lugusid on neil Michelle'iga isegi olemas.

Lenna jaoks räägib tema võistluslugu aga sellest, mis talle hetkel tähtis on: «Sellel lool on keskkonda puudutav sõnum ning see on minu jaoks hetkel väga oluline. Loodusel on nii palju väge, ta on hea ravitseja, me peaksime seda hoidma.»

Intervjuud Lennaga kuuled lähemalt meie videoloost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles