Elu24 stuudio Eesti Laulul! Laura Prits: kas ma olen egoist, kui ennast hea sõbrannana kirjeldan?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti laul 2017 esimese poolfinaali salvestus, pildil Laura Prits
Eesti laul 2017 esimese poolfinaali salvestus, pildil Laura Prits Foto: Erlend Štaub

Laura Prits astub Eesti Laul 2017 esimeses poolfinaalis üles looga «Hey Kiddo».

Laura Prits, keda seni oleme näinud esinemas bändi Ziggy Wild ridades, otsustas Eesti Laulul välja tulla sooloartistina: «Seekord näitan ennast veidi teisest küljest. Selle Laurana, kes armastab tantsida ning tõeliselt ägedaid ja värvilisi asju kanda.»

Laura võistluslugu «Hey Kiddo» on pühendatud tema sõbrannadele, kellest mõningad sai ta endaga ka lavale kaasa võtta. «Tead, kui palju erilisemaks see lugu minu jaoks muutub, kui saan lava jagada nendega, kellele selle loo pühendanud olen,» jutustab lauljanna õnnelikult.

Värvika muusiku sõbrannad ning vanemad on inimesed, kes teda tema tegemistes enim toetavad ja julgustavad: «Kui ma teinekord kahtlen, kas ikka minna selle või teise mõttega edasi, siis nemad on need, kes ütlevad, et miks sa üldse veel mõtled selle peale!».

Laura loodab, et tohib ka end kui head sõbrannat kirjeldada ning püüab vaatamata tihedale graafikule alati kallite inimeste jaoks olemas olla.

Intervjuud loo «Hey Kiddo» äärmiselt vahva esitaja Laura Pritsiga kuuled videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles