Elu24 Eesti Laulul! Elina Born: kõik ei ole nii, nagu meie seda tajume

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti laul 2017 esimese poolfinaali salvestus, pildil Elina Born
Eesti laul 2017 esimese poolfinaali salvestus, pildil Elina Born Foto: Erlend Štaub

Eesti Laul 2017 esimeses poolfinaalis astub võistluslooga «In or Out» üles ka lauljatar Elina Born.

22-aastane Elina Born, kes 2015. aastal saavutas koos Stig Rästaga Eurovisioonil 7. koha, tunnistas meile antud intervjuus, et üsna suurele kogemustepagasile vaatamata oli ta salvestuspäeval väga närvis. «See on minu puhul siiski tavaline, sest kui ma närvis ei ole, läheb kõik totaalselt pekki,» ütleb lauljanna.

Elina võistluslugu «In or Out» räägib loo ühest maailmast, millel on sellega, kus meie elame pigem vähe seost. Kui uurida, kas Elinal endal taolise paigaga juba kogemusi on, vastab lauljanna, et näeb end väga vastuvõtlikuna esmapilgul uskumatute asjade suhtes ning ta ei taha uskuda, et kõik piirdubki sellega, mida me iga päev tajume. 

Eesti Laulul olla on Elina jaoks väga kodune ning selles mängib suurt rolli ka tema tiim, kellega koostööd on juba ligemale viis aastat tehtud. «Minu loo autorid Vallo (Kikas), Stig (Rästa) ja Fred (Krieger) teavad mind väga hästi ning minu jaoks on nad väga usaldusväärsed,» sõnab artist.

Lähemalt kuuled intervjuud Elinaga videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles