Ülipõnev! Mida kõnelevad Eesti Laulu poolfinalistidest aurapildid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Kristjan Kingi
Karl-Kristjan Kingi Foto: auravision.eu

Mida kõnelevad aurapildid Eesti Laul 2017 esimese poolfinaali artistidest?

Võtsime endale appi auravision.eu tiimist Monika Jantsoni, et vaadata üle Eesti Laul 2017 esimeses poolfinaalis võistlevate artistide energeetilised seisundid.

Natukene aurast, tšakratest ning mis see aurafoto siis ikkagi on:

AURA

Esoteerikas tähendab sõna aura «peent nähtamatut ainet, mis voolab läbi kõigist elusolenditest». Nii vanakreeka kui ka ladina keeles tähendab aura tuuleõhku. Mõiste kui selline tuli meile idamaade filosoofiast, kus peene aine või mateeria väljavoolamist nimetatakse ka emanatsiooniks. Idamaised müstikud väidavad, et emanatsioon on materiaalne kujund, mis sublimeerub füüsiliselt ning ümbritsedes bioloogilist keha. Tänapäeva teadus on tõestanud, et inimene on energoinformatiivne olend ja teda ümbritseb elektromagnetväli. Elektromagnetväljas vibreerivad erinevad sagedused ja lainepikkused, mille valgustkiirgavat osa nimetataksegi auraks.

TŠAKRA

Tšakrad (sanskriti keeles tähendab ratas) on inimese energiakeskmed. Tšakra pole ei rohkemat ega vähemat kui valgusratas, mis pöörleb meie energiaringes ja läbi selle. Tšakrad reguleerivad, säilitavad ja juhivad meie olemuse füüsilisi, emotsionaalseid, vaimseid ja hingelisi tahke füüsilisel tasandil. Tavaelus me ei märka tšakrate toimet, kuid see ei tähenda, et neid ei ole. Vihkamine, ärritus, depressioon, haigused  - kõik need jõuavad meieni vastavuses probleemidega meie tšakrates. Neid probleeme saab analüüsida mentaalselt ja  kaudsete tundemärkide järgi, nii nagu seda õpetavad meile paljud vaimsed praktikud. Selleks, et mõista vahetult oma tšakrate seisundit, tuleb neid näha. 

Aura ja tśakrate jäädvustamine annab teile psühholoogilise ja hingelise portree teie isiksusest kui ka ülevaate teie vaimsetest, hingelistest ja füüsilistest võimetest.

Auravärvid, mida fotodel võimalik näha on, püsivad pikemat aega. Tšakrate olukord aga, ning ka aura suurus sõltub suuresti näiteks sellest, milline päev teil olnud on. Mõjutajateks on ka magamatus, pikad tööpäevad, emotsionaalne seisund ja nii edasi. Ergutajateks sellistel puhkudel on teatud kristallid ning ka näiteks positiivne mõtlemine ja head emotsioonid.

*Laeme fotod üles jooksvalt, nii kuidas artistid enne saadet kätte saame.

Maian Lomp

Maiani aura on kollakasoranž. Tema loovus on intellektuaalset laadi ning tal on tugev tahtejõud ja minatunnetus. Kuni ta suudab oma tahtejõudu rakendada eesmärkide saavutamiseks, on see talle ainult kasuks. Hetkel on ta motiveeritud, keskendunud oma enda reaalsusele. Temast väljaliikuv energia on selge särav oranž, mis näitab positiivset emotsionaalset energiat koos lihtsa loomingulisuse väljendamisega.

Maian Lomp
Maian Lomp Foto: auravision.eu
Maian Lomp
Maian Lomp Foto: auravision.eu

Karl-Kristjan Kingi

Oranžiga käib kaasas loomingulisus, seiklushimu ning tugev emotsioonide väljendus. Ta on alles muutumise või arenemise järgus, pealtnäha rahulik, empaatiline ja tundlik. Tasakaalukas ja hea suhtleja, armastab seltskonda, kuid vajab ka tunnustust ning  heakskiitu.

Karl-Kristjan Kingi
Karl-Kristjan Kingi Foto: auravision.eu
Karl-Kristjan Kingi
Karl-Kristjan Kingi Foto: auravision.eu

Leemet Onno

Samuti oranži auraga. Artistlik, emotsionaalne, loominguline, põnev. Ta on hea suhtleja ja avatud, tegeleb palju informatsiooniga, nii õppimise kui selle jagamisega. Enda energeetiliseks laadimiseks ja taastamiseks peaks abi otsima loodusest ja kõigest, mis sellega seotud. Hetkel väljendab ta  positiivsust, sõbralikkust ja entusiasiasmi.

Leemet Onno
Leemet Onno Foto: auravision.eu
Leemet Onno
Leemet Onno Foto: auravision.eu

Janno Reim

Nagu eeldada võis, on esinejad peamiselt artistlikku tüüpi ja seda on ka Janno. Emotsionaalne, loominguline, kuid ka julge ja tegutseja. Pealtnäha rahulik, temast kiirgab välja esteetilist ja kunstilist väljendust, tugevat intuitsiooni ja idealismi. Südame ümber on valge energia, mida iseloomustab puhtus, sensitiivsus ning altruistlikus.

Janno Reim
Janno Reim Foto: auravision.eu
Janno Reim
Janno Reim Foto: auravision.eu

Liina Ariadne Pedanik

Kollane toob esile mängulise ja optimistliku loomuse. Tõeline päikeselaps. Raskustesse sattudes otsib tuge loogikast, reeglitest ja kipub neid ka teistele kehtestama. Loomingulised energiad on, nagu võis eeldada, samuti kohal. Aura väli on suur ja tasakaalukas, tunneb end oma kestas hästi ja domineerivalt, tulemas on uut energiat ja muutumist, välja kiirgab loovus ja emotsionaalne külg, samas teistele mõjub tasakaalustavalt. Tal on tugev tahtejõud ja eesmärgile pühendumine.

Liina Ariadne Pedanik
Liina Ariadne Pedanik Foto: auravision.eu
Liina Ariadne Pedanik
Liina Ariadne Pedanik Foto: auravision.eu

Carl-Philip Madis

Väga tugev ja harmooniline aura. Loov, seiklushimuline. Temast kiirgab enesekindlust ning isiklikku tugevust. Mõjub teistele ligitõmbavalt ja tal on soe, osavõtlik süda. Juurdetulev punane näitab valmisolekut tegutsemiseks. Sisemine jõud on tugev, läheneb kõigele otsusekindlalt. Naudib elus väljakutseid, kuid ka tunnustust.

Carl-Philip Madis
Carl-Philip Madis Foto: auravision.eu
Carl-Philip Madis
Carl-Philip Madis Foto: auravision.eu

Uku Suviste

Produktiivne, reaalne, loominguline, seikleja ja intellektuaalne. Vasakul asetsev indigo näitab intuitiivset energiat ja sügavamaid tundeid, mõtlemine on selge ja intuitsioon tugev. Esile tõuseb artistlik ning esteetine ja kunstiline külg. Teistele näitab end rahuliku ja fokusseerituna. Aura on suure ja kindla väljaga, mistõttu mõjub teistele domineerivalt.

Uku Suviste
Uku Suviste Foto: www.auravision.eu
Uku Suviste
Uku Suviste Foto: www.auravision.eu

Elina Born

Elina punane aura ütleb, et ta on füüsiline, kõvasti töötav, motiveeritud, intensiivne. Tugev tahtejõud ja konkurentsivõime. Olemus on entusiastlik ja võib sütitada loova tule ka teistes. Juurdetulev energia on sobilik loomingulise projekti läbiviimiseks. Kuid ka hasart juhib mängu. Seotus kõrgema energiaga on läbi oma ande.

Elina Born
Elina Born Foto: www.auravision.eu
Elina Born
Elina Born Foto: www.auravision.eu

Laura Prits

Loominguline, produktiivne, seiklushimuline, uudishimulik. Temast kiirgab enesekindlust ning isiklikku tugevust. Tugev iseloom ja fookusseeritus aitavad muuta mõtted tegudeks. Suur kujutlusvõime, mis toob kaasa hingelise mõistmise koos võimsa intuitsiooniga. Väga hingeline inimene, kes on pühendunud kõrgematele ideaalidele. Temas on suures koguses ebaisikulist ja tingimusteta armastust.

Laura Prits
Laura Prits Foto: www.auravision.eu
Laura Prits
Laura Prits Foto: www.auravision.eu

Lenna Kuurmaa

Individuaalne ja sõltumatu, ühendades füüsilised, vaimsed ja emotsionaalsed omadused. Naudib tööd uute ettevõtmiste  ja projektidega, mis lubavad uusi väljakutseid. Temas on sügava eneseusalduse ning edukuse tunne, mis aitab leida positiivseid ja tervislikke viise oma loomingulisuse väljendamiseks. Optimistlik, aus ja suhtub teistesse sellistena, nagu nad on, ohtu mõistmata. Praegune hetk ei sobi rutiinseks tegevuseks.

Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: www.auravision.eu
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: www.auravision.eu

Ivo Linna

Ivo aura on tumekollane, loominguline, muretu, intellektuaalne, filosoofiline ja optimistlik. Kollane on päikeseline värv ja näitab kergelt võtvat loomust. See on ka loogilise arusaamise ja teadusliku mõtlemise värv. Hetkel on ta oma maailmaga kooskõlas ja valmis suhtluseks. Avatud südamega, sõbralik natuur, suudab kohaneda ja suhelda peaaegu igaühega. Seltskondlik kuid ka sõltumatu, enda sidumine ongi tema jaoks kõige suurem väljakutse.

Ivo Linna
Ivo Linna Foto: www.auravision.eu
Ivo Linna
Ivo Linna Foto: www.auravision.eu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles