Elu24 Eesti Laulul! Saage tuttavaks: SEE on Daniel Levi bänd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti laul 2017 teise poolfinaali melu ja fotosein, Daniel Levi
Eesti laul 2017 teise poolfinaali melu ja fotosein, Daniel Levi Foto: Erlend Štaub

Daniel Levi astub Eesti Laul 2017 teises poolfinaalis üles looga «All I Need».

Kas te olete kunagi mõelnud, kes on need toredad muusikud, kellega laulja Daniel Levi koos bändi teeb? Meie mõtlesime, et on viimane aeg nendega lähemalt tutvust teha, nii et saagem tuttavaks!

Kata Lige mängib bändis basskitarri ning peale selle on tegemist ka Tartu Ülikooli arstiteaduse lõpetanud radioloogia residendiga. Lisaks bändis mängimisele ning hoogu koguvale arstikarjäärile, kasvatab Kata ka kahte pisikest last. Selline naine!

Danie Levi bändi noorim liige on klahvpillimängija Liivi-Kalli Lätte. Liivi elab ja tegutseb Tartus ning peab muusika kõrvalt juuksuriametit. Nii et kõik, kes Tartus endale kauneid juukseid soovivad, võivad Liiviga ühendust võtta! Daniel uuris ka täpsustuseks, kas Liivi on vallaline ning vastus oli «jah», noormehed!

Elektrikitarri mängib Tartus pesitsevas bändis Timo Ilves. Timo on täpselt sama värvikas kui teised bändiliikmed. Tegemist on kitarristist heliinseneriga, kes hobikorras ka pulmafotograafiaga tegeleb. Lisaks on Timo abielumees ning neljakuuse pisipoja isa. Timo oli muide ka see, kes Danielit esialgu üldse motiveeris muusikaga tegelema.

Mida tähendaks grupile Eurovisioonile pääsemine, kuidas ning kus lugusid kirjutatakse ja palju muud humoorikat ning põnevat kuuled videointervjuust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles