Aurafotod Eesti Laul 2017 teise poolfinaali artistidest (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anis Arumets
Anis Arumets Foto: auravision.eu

Mida kõnelevad aurapildid Eesti Laul 2017 esimese poolfinaali artistidest? 

Võtsime endale appi auravision.eu tiimist Monika Jantsoni, et vaadata üle Eesti Laul 2017 esimeses poolfinaalis võistlevate artistide energeetilised seisundid.

Natukene aurast, tšakratest ning mis see aurafoto siis ikkagi on:

AURA

Esoteerikas tähendab sõna aura «peent nähtamatut ainet, mis voolab läbi kõigist elusolenditest». Nii vanakreeka kui ka ladina keeles tähendab aura tuuleõhku. Mõiste kui selline tuli meile idamaade filosoofiast, kus peene aine või mateeria väljavoolamist nimetatakse ka emanatsiooniks. Idamaised müstikud väidavad, et emanatsioon on materiaalne kujund, mis sublimeerub füüsiliselt ning ümbritsedes bioloogilist keha. Tänapäeva teadus on tõestanud, et inimene on energoinformatiivne olend ja teda ümbritseb elektromagnetväli. Elektromagnetväljas vibreerivad erinevad sagedused ja lainepikkused, mille valgustkiirgavat osa nimetataksegi auraks.

TŠAKRA

Tšakrad (sanskriti keeles tähendab ratas) on inimese energiakeskmed. Tšakra pole ei rohkemat ega vähemat kui valgusratas, mis pöörleb meie energiaringes ja läbi selle. Tšakrad reguleerivad, säilitavad ja juhivad meie olemuse füüsilisi, emotsionaalseid, vaimseid ja hingelisi tahke füüsilisel tasandil. Tavaelus me ei märka tšakrate toimet, kuid see ei tähenda, et neid ei ole. Vihkamine, ärritus, depressioon, haigused  - kõik need jõuavad meieni vastavuses probleemidega meie tšakrates. Neid probleeme saab analüüsida mentaalselt ja  kaudsete tundemärkide järgi, nii nagu seda õpetavad meile paljud vaimsed praktikud. Selleks, et mõista vahetult oma tšakrate seisundit, tuleb neid näha.

Aura ja tśakrate jäädvustamine annab teile psühholoogilise ja hingelise portree teie isiksusest kui ka ülevaate teie vaimsetest, hingelistest ja füüsilistest võimetest.

Auravärvid, mida fotodel võimalik näha on, püsivad pikemat aega. Tšakrate olukord aga, ning ka aura suurus sõltub suuresti näiteks sellest, milline päev teil olnud on. Mõjutajateks on ka magamatus, pikad tööpäevad, emotsionaalne seisund ja nii edasi. Ergutajateks sellistel puhkudel on teatud kristallid ning ka näiteks positiivne mõtlemine ja head emotsioonid.

*Laeme fotod üles jooksvalt, nii kuidas artistid enne saadet kätte saame.

Anis Arumets 

Produktiivne, reaalne ja loominguline väljendus, seikleja. Suurepärase keskendumisega üksikasjadele orienteeritud ja selge mõtleja. Hetkel on sisemiselt rahulik ning harmooniline. Sõbralik, vahetu, meeldib oma ideid ning õpetusi jagada. Ülesandeks on olla motivaatoriks ka teistele.

Anis Arumets
Anis Arumets Foto: auravision.eu
Anis Arumets
Anis Arumets Foto: auravision.eu

Aile Alveus-Krautmann

Füüsiline, kõvasti töötav, motiveeritud. Oranži artistlik ja loominguline energia tuleb intensiivselt esile. Realist, kelle loovus toob kaasa ka tulemused. Hinges on sensitiivsed ja spirituaalsed omadused. Suudab tunnetada ja ka mõista läbi tunnete.

Aile Alveus-Krautmann
Aile Alveus-Krautmann Foto: auravision.eu
Aile Alveus-Krautmann
Aile Alveus-Krautmann Foto: auravision.eu

Laura Põldvere

Sotsiaalne, loomulik, rahulik, hea suhtleja, kiire mõtlemisega, organisaatori võimetega. Oma kõrgete standartitega püüab täiuse ja ideaalide poole. Tugev psühholoogiline tunnetus, visionäär, vaimne ja arukas. Praeguses eluetapis peab viima oma teadmised ja anded laiema avalikkuse ette, et transformeerida teisi.

Laura Põldvere
Laura Põldvere Foto: auravision.eu
Laura Põldvere
Laura Põldvere Foto: auravision.eu

Koit Toome

Väga mitmekülgne isiksus. Praeguses eluetapis võib viibida teelahkmel, mis pakub talle mitmeid võimalusi. Punane on realistlik, intensiivne ja kirglik. Oranž lisab loovust ja seiklushimu. Roheline ütleb, et ta on hea ja tasakaalukas suhtleja, õppija, kuid ka õpetaja. Kollane toob esile optimismi ja mängulisuse koos intellekti ning filosoofiaga. Sinine reedab ka tema tundliku ja empaatilise külje. 

Koit Toome
Koit Toome Foto: auravision.eu
Koit Toome
Koit Toome Foto: auravision.eu

Kerli 

Kerli on aktiivne, seiklushimuline, enesekindel, sõltumatu ja iseseisev. Loominguline, produktiivne, edasipüüdlik, väljakutsuv ja iseseisev. Hetkel on ta oma maailmaga kooskõlas, valmis muutusteks ja kasvuks, sisemiselt rahulik ning harmooniline. Tal on võime panna teisi end koos temaga mugavalt tundma ja see aitab tal saavutada mõistmist oma püüdluste suhtes.

Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: auravision.eu
Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: auravision.eu

Angeelia 

Angeelia peab lugu heast huumoorist, ta on  rõõmus, särav ning optimistlik. Ta on entusiastlik isiksus, kes kirjanduslikult väljendudes lõhkeb ideedest ja on inspiratsiooniks teistele. Temas on seiklushimu ja loovust. Tal on tugev iseloom, mis aitab ka mõtted tegudeks muuta. Aeg on tulnud luua maailmas oma koht, läbi uute radade ja inspireerides teisi.

Angeelia Maasik
Angeelia Maasik Foto: auravision.eu
Angeelia Maasika
Angeelia Maasika Foto: auravision.eu

Inga Kaare 

Inga on vitaalne ning motiveeritud. Ühelt küljelt on ta väga loominguline, teiselt visa ideid ellu viima. Elab aktiivselt, kuid ei kuula ega usalda piisavalt oma sisemisi tundeid. Ta teab, mida tahab ja on valmis tegutsema selle nimel. Tal on tugev iseloom, aga ka soe ja kaastundlik süda.

Inga Kaare
Inga Kaare Foto: auravision.eu
Inga Kaare
Inga Kaare Foto: auravision.eu

Rasmus Rändvee

Kollakasroheline ühendab loovuse ja kommunikatiivsuse. Särav päikeseline iseloom, koos tasakaalu ja kasvuga. Palju sinist toob esile tagasihoidlikuma ja tundelisema külje. Ta on kunstiandega ning esteetiliselt tundlik. Sinine näitab võimet teiste inimestega samastuda, suhelda nendega lihtsalt ja ausalt. Tugev tahtejõud aitab saavutada oma eesmärke.

Rasmus Rändvee
Rasmus Rändvee Foto: auravision.eu
Rasmus Rändvee
Rasmus Rändvee Foto: auravision.eu

Ian Karell

Ianit juhivad sügavad sisemised tunded, ta on artistlik ja kunstniku hingega. Indigo toob esile suured ideaalid, püüdluse täiuse ja harmoonia poole. Rahulik, hea suhtleja, suudab oma ideid edastada rahulikult, kuid kindlalt. Elab südamest südamesse, mistõttu võtab enda kanda ka teiste emotsioone ja tundeid.

Ian Karell
Ian Karell Foto: auravision.eu
Ian Karell
Ian Karell Foto: auravision.eu

Johhannes Kanter

Artistlik, emotsioonida ja loovuse füüsiline väljendus, põnevusihalus. Loovus ja seiklushimu. Mõtlemine on aktiivne, hea loogika ja analüüsivõime. Lisandumas on suur hulk entusiastlikku energiat, mis võib nakatada ka teisi. Talle meeldib jagada oma teadmisi, ta on aus ja otsekohene, ning tõmbab ligi positiivsust. Temas on koos nii kaastunne kui ka vaprus ja pealehakkamine.

Johannes Kanter
Johannes Kanter Foto: auravision.eu
Johannes Kanter
Johannes Kanter Foto: auravision.eu

Liis Lemsalu

Liis on konkurentsivõimeline, energiline, põnev, tahtejõuga. Ta on hästi motiveeritud ja vastupidav. Talle meeldib kui asjad on konkreetsed ja lihtsad. Emotsioonide väljendus on tugev ja ka loovusesse suhtub kirega. Ta naudib seltskonda ja on tihtipeale ka selle keskpunktiks. Tal on oskus koondada enda ümber inimesi, neid ühendada ja neid sütitada.

Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: auravision.eu
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: www.auravision.eu

Daniel Levi

Ta on konkurentsivõimeline ja võitja tüüp. Võistlemine ja saavutused on talle olulised. Kärsitus ja püsimatus on kõige suuremateks takistusteks. Optimistlik ja intellektuaalne. Temas on palju ideid ja teinekord on raske valida, milliseid peaks realiseerima ja millised mitte. Tal on tugev iseloom ning soe, kaastundlik süda.

Daniel Levi
Daniel Levi Foto: auravision.eu
Daniel Levi
Daniel Levi Foto: auravision.eu
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles