Elu24 video! Elina Born: ma tean rohkem, mida ma teen ja mida ma tahan öelda

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna keskpäeval avalikustati Eesti Laul 2017 finaali esinemise järjekord. Lisaks pidid muusikud disainima ketsipaari. Elu24 puhus juttu lauljanna Elina Borniga ja uuris, kuidas tal finaaliks valmistumine sujub.

Lauljanna Elina Born astub finaal-show'l üles kuuenda artistina. «Ma arvan, et järjekorranumber ei mängi olulist rolli. Loeb ikkagi lugu ja esitaja,» kostis Elina, et kuues esineja on tore olla küll.

Eurovisioonil Eestit koos Stig Rästaga esinenud Elina tunneb, et seekord Eesti Laulust osavõttes on ta iseteadlikum ja enesekindlam. «Ma tean nagu rohkem, mida ma teen ja mida ma tahan öelda.»

Finaal-show kohta rääkides jääb Elina pigem salapäraseks ja suuri muutusi ei paljasta: «Eks näis,» lisas lauljanna muiates.

«In or Out», Elina Born - 9007001
«In or Out», Elina Born - 9007001 Foto: Erlend Štaub

Poolinaalis astus Elina üles üliseksikas kostüümis, mis tekitas fännides palju elevust ja vastukaja ka sotsiaalmeedias. «Ma olen lugenud küll kommentaare. Kõik, mis on minuni jõudnud, on väga positiivne olnud. Lõppkokkuvõttes tahtsin ma ise sellist kostüümi ja olen väga õnnelik, et ma sain selle,» rääkis Elina, et ka finaal-show riietus sünnib koostöös Jana Hallasega. «Mis tuleb või mis ei tule, eks seda näis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles