Saa tuttavaks! Eurovisiooni lauluvõistlust juhivad sel aastal kolm komput kutti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurovisioon 2017 saatejuhid Volodomyr, Oleksandr ja Timur
Eurovisioon 2017 saatejuhid Volodomyr, Oleksandr ja Timur Foto: Kaader videost

Selgusid 2017.aasta Eurovisiooni lauluvõistluse saatejuhid, kes Kiievis rahva meeleolu kõrgel hoidma hakkavad ning üllatuseks on tegemist kolme kopu meesterahvaga.

Lauluvõistluse õhtujuhtideks valiti Oleksandr Skichko, Volodymyr Ostapchuk ja Timur Miroshnychenko, vahendab Eurovision.tv. Tegemist saab olema ajaloolise saatega, sest kunagi varem pole Eurovisiooni juhtinud kolm meest. Kõik kolm komput on juba Ukraina inimestele telerist tuttavad ja juhivad lauluvõistlust suure kogemustepagasiga.

Eurovisioon 2017 saatejuhid Volodomyr, Oleksandr ja Timur
Eurovisioon 2017 saatejuhid Volodomyr, Oleksandr ja Timur Foto: UA:PBC

Oleksandr ja Volodymyr võtavad õhtujuhi rolli laval ning tervitavad rahvusvahelist vaatajaskonda kolmel põneval show'l maikuus. Lisaks on meestel tähtis roll edasi anda hääletamise tulemused.

Timur hoiab silma peale Green Roomis toimuval, kus artistid pärast esinemist aega veedaad ja võistluse tulemusi ootavad. Timur viib emotsioonid ja ootusärevuse läbi teleekraani inimestele koju kätte.

Vaata kuttide videotervitust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles