Elu24 video! Mart Normet paljastas «Verona» lavapildi eesmärgid ja postkaardi valmimise tagamaad

Meisi Volt
, Elu24 tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna lõunal istus Eesti delegatsioon lennukile ning sõitis Kiievisse, et seal anda parim Eurovisiooni lauluvõistlusel, kus Koit Toome ja Laura Põldvere looga «Verona» riiki esindavad. Elu24 uuris produtsent Mart Normetilt, millise tundega ta selle tiimiga võistlusele vastu läheb ning mida saab näha enne etteastet postkaardi videost.

Juba 9ndat aastat Eurovisionile sõitnud Mart Normet rääkis lennujaamas, et sõidab Kiievisse optimistlikult. «Laul on meil meloodiline, mis on väga tähtis, ta jääb meelde ja on meeldiv. Lauljad on fantastilised proffid,» lisas produtsent, et kuidas see kukub välja laval, sõltub režissöörist, kellel on oma nägemus ning kes on kunstnik.

Eesti Laul 2017, Koit Toome ja Laura
Eesti Laul 2017, Koit Toome ja Laura Foto: Erlend Štaub

«Peaasi, et ta saab aru, et detailiküsimus on see, et me üritame hoida meie lauljad nii lahutatuna kui võimalik nii kaua kui võimalik. Lõpuks nad saavad kokku. Kuna nad on õnnetu armastuse loos, laulavad nad nagu omaette maailmades. Nüüd on küsimus selles, et kas režissöör saab aru, et nad ei ole kaks eraldi lauljat, kes kordamööda laulavad, vaid see on lahutatud duett,» selgitas Mart Normet, et on millimeetri küsimus, kuidas seda visuaalselt näidata nii, et nad mõjuks tervikuna.

Vaata Elu24 videost, mida saab näha eestlaste postkaardist, mis enne «Verona» esitust kogu Euroopale näidatakse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles