Mida ennustab selgeltnägija Eurovisiooni favoriitidele ja Eestile

Irene Tambek
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selleks, et aimu saada, kas Kiievis toimuval Eurovisioonil on midagi pistmist okultismiga, palusime selgeltnägija Maria Katariinal ennustada, kuidas läheb selleaastase lauluvõistluse kolmel favoriidil ja meie kodumaal. Eurovisiooni ajalugu on näidanud, et võimalusi ootamatuks elemendiks, mis muudab seisu kardinaalselt, on alati olemas, seetõttu küsisime arvamust naiselt, kes näeb tulevikku ehk paremini kui tavainimene või kihlveokontor.

Kohe kui legendaarsel Itaalias toimuval Sanremo laulukonkursil kuulutati võitjaks Francesco Gabbani looga “Occidentali's Karma” (“Lääne karma”), rebis ta ennast kõikides Eurovisiooni ennustusportaalides kõige kõrgemale, esimesel kohale. Laulja ja helilooja Francesco Gabbani satiiriline lugu on YouTube'is kogunud tänaseks üle 100 miljoni vaatamise ning tõusnud kõigi aegade enim vaadatud/kuulatud Eurovisiooni looks. Itaalia võitu usub ka ennustaja: “Itaalial on kõik olemas, et Eurovisioon võita. Nüüd oleneb ainult sellest, kuidas Itaalia koos meeskonnaga edasi oma visiooni ja energiat suunavad. Mina näen, et Itaalia on üks nendest riikidest, kellel on väga suur võimalus võita.” Kiievis eurorindel sõdivale Postimehe reporterile Laura Kursile nentis Gabbani, et on väsinud, kuid positiivselt. Loodame, et väsimus lauljat ei murra.

Ennustusportaalide edetabelites figureerib teisel kohal aga hoopiski Bulgaaria võistluslugu “Beautiful Mess”, esitajaks 17-aastane Kristian Kostov. Kristiani loo on kirjutanud ning produtseerinud sama tiim, kes eelmisel aastal saavutas Eurovisioonil Poli Genova esituses kõlanud looga “If Love Was A Crime” neljanda koha. Kristian on ühesõnaga heades kätes, kuid kas nii heades, et võita? “Bulgaaria jätab rahvale väga hea mulje, ta läheb hinge ja südamesse, aga ma näen, et Bulgaaria ei ole võiduks valmis. Pigem, riigi esindaja ei ole võiduks valmis,” räägib selgeltnägija Maria Katariina, kes kinnitab, et riik ikkagi kõrgele kohale maandub.

Peale Rootsi eelvooru Melodifestivaleni lõppvaatust, ronis pingereas mitte väga üllatuslikult kolmandale kohale nende väljavalitu Robin Bengtsson looga “I Can't Go On”. Rootslaste supermenukas eurolaulik Robin Bengtsson ei taha eriti uskuda jutte, mis talle võitu ennustavad, kuid sarnaselt kihlveokontoritele näeb ka ennustaja, et Rootsi on soosivad seisus. “Energiad neid väga toetavad, aga ma näen, et kas Eurovisiooni  ajal või pärast võib laulja kohta välja tulla varjatud informatsioon või saladus, mis varjutab väga tema mainet ja see võib nende võitu mõjutada.” Kuulsus tirib kõik luukered kapist välja?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles