Heidy Purga Düsseldorfist: Getteri proov läks hästi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani Eurovisiooni teise poolfinaali esimeses lavaproovis
Getter Jaani Eurovisiooni teise poolfinaali esimeses lavaproovis Foto: SCANPIX

Heidy Purga ütles, et Getter Jaani esimene lavaproov Düsseldorfis läks hästi. Järgmine lavaproov toimub pühapäeval, seni harjutatakse renditud treeningsaalis.

«Just tulime ruumist, kus vaatasime esimese proovi videomaterjali ja tegime märkmeid. Proov läks päris kenasti. Sakslased on väga põhjalikult korraldamise ette võtnud. Püütakse täita iga sinu soov. See, kui hästi on sakslased valmistatud esimeseks prooviks, on väga muljetavaldav, » ütles Heidy Purga Raadio 2 hommikuprogrammile «Silmad lahti».

Purga ütleb, et lava ei ole suur. «See koht, kus Eurovisioon toimub, on jalgpallistaadion, millele on katus peale ehitatud ja lava on staadioni keskel.»

«Kaasa võetud majad ei jää väikeseks. Kõik läheb kokku sellega, milline on üldine graafika ja kujundus hiigelsuurel LED-seinal, mille peale visuaale näidatakse, » räägib Purga Getter Jaani loo «Rockefeller Street» lavakujundusest.

Eesti Eurovisiooni meeskond rentis Düsseldorfis treeningsaali. «Iga asi võtab tohutult aega ja niisama lustimist siin ei ole.  Meil on järgmise lavaproovini renditud treeningsaal, kus tantsijad saavad trenni teha. Pühapäeval on järgmine proov.»

56. Eurovisiooni lauluvõistluse esimene poolfinaal leiab aset 10. mail ning teine poolfinaal 12. mail. Getter esineb teise poolfinaali teises pooles. Finaalvõistlus toimub laupäeval, 14. mail.

Getter Jaani «Rockefeller Street» esindab Eestit 56. Eurovisiooni lauluvõistlusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles