Reno Hekkonens: miks saatsime Eestit esindama harju keskmise?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clazzi 5.sünnipäev 14.04.11 - Reno Hekkonens
Clazzi 5.sünnipäev 14.04.11 - Reno Hekkonens Foto: Jelena Rudi

Elu24 uuris, millised emotsioonid valdasid peale Eurovisiooni finaali meie kohalikke staare. Kas Getteri eelviimane koht oli šokk? Mis läks nihu? Miks me Euroopale peale ei läinud?

Suurürituste promootori Reno Hekkonensi arvates oli Eesti laul häbiväärselt kehv ning mehe jaoks jääb mõistmatuks, miks selline jama üldse meid esindama saadeti.

Reno Hekkonens: Minu lemmik polnud sugugi võidulaul, kuigi jah, ma olin selle promoga Eestis lähedalt seotud. Mulle ei meeldinudki ükski Eurovisiooni laul tegelikult. Väga nõrk tase.

Saime veel targemaks kahes asjas: Venemaa loo oli kirjutanud Gaga produtsent RedOne ja see ei tominud. Ma ei taha isegi mõelda palju see venele maksma läks.

Ning samuti ei toimi superstaari Blue Eurovisioonile ajamine, kuigi tal on miljoneid fänne üle Euroopa.

Ja ka sellest Eesti laulu eel-eufooriast ei saaud ma üldse aru. Mille üle kõik röömustasid? Selle üle, et saatsime esindama harju keskmise loo? No ma ei tea... Seda valusam on muidugi kukkumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles